Funkcijų atžvilgiu
3. variantas būtų geriausias, gal tik minusas (mano nuomone) tie AAA tipo akumuliatoriai (baterijos) nes jeigu pastoviai klausant manau jos ilgai nelaikys, kaip sakykim iPod Shuffle (pagal informaciją turi iki 12h atlaikyt). Žinoma galima pirkti AAA kraunamas baterijas, tada rezultatas manau tikrai ne vieną ir dvi paras laikys, gal net kokią savaitę (non-stop klausant)
Aš asmeniškai imčiau
1. iPod Shuffle, nes patinka dizainas, mažumas ir funkcionalumas, nereikia man FM/diktafono, ekrano. iPod minusas kad klausant garsiai muziką su standartinėmis ausinėmis, girdis aplinkiams (kiekvieną dieną tenka tai patiri važiuojant UK viešu transportu ar gatvėje) taigi geras variantas dar būtų nusipirkti kokias KOSS ausines arba susirasti Sony Ericsson Walkman serjos HPM70 ausines ir laido prailgintuvą prijunt
Dėl iPod baterijos būtent šitam modeliui, nusiskundimų negirdėjau, va naujiems Nano/Video tai yra problemų bet tai yra keičiama detalė jiems...su Shuffle neturi kilti tokių problemų. Kaip jau ir anksčiau siūliau, palauk naujo iPod Shuffle...turėsi visai mažą daiktą ir dar galėsi užsisakyt kad išgraviruoti kokį tekstą ant galinės dalies *nemokamai.
Čia tik mano nuomonė