Kita > Geležis

Siemens kabeliai

<< < (2/27) > >>

arnazass:
ka daryt jei telefono neranda, wiskas wejkiantys, wiskas tejsingaj surashyta, nes wiena karta rado o daugiau neberanda;/

augism:
Tau atsakys nebent telepatai, kurie mintimis žino, koks pas tave kabelis (USB ar COM), iš kur jį gavai, ar yra dėžutė per vidurį... Vienu žodžiu, jie viską matys ir atsakys. Lauk.

Limmo:
pas mane DCA - 510 su PL2303, na mazdaug neoriginalus. Is telefono jungties i ta dezute eina laidelis (oranzinis, na bet as manau kad pas jus gali buti ir kitaip :)) ) ir ateina ne prie tu kontakteliu su skaiciukais (cia kur sunumeruoti isejimai i mobiliaka) o i viduri mikroschemos, netoli junigiklio (krovimui ijungti/isjungti). Prie kurio pino man ta laideli lituoti kistuke i telefona, kadangi prie kistuko i telefona tai jau viska nukirpau :( ? PLZ jei kas galit atrasykit siandien butinai reikia. As vis patikrinsiu ar nera posto :) thnx

sauliss:

--- Citata iš: Limmo  Gegužės 20, 2005, 22:47 ---pas mane DCA - 510 su PL2303, na mazdaug neoriginalus. Is telefono jungties i ta dezute eina laidelis (oranzinis, na bet as manau kad pas jus gali buti ir kitaip :)) ) ir ateina ne prie tu kontakteliu su skaiciukais (cia kur sunumeruoti isejimai i mobiliaka) o i viduri mikroschemos, netoli junigiklio (krovimui ijungti/isjungti). Prie kurio pino man ta laideli lituoti kistuke i telefona, kadangi prie kistuko i telefona tai jau viska nukirpau :( ? PLZ jei kas galit atrasykit siandien butinai reikia. As vis patikrinsiu ar nera posto :) thnx

--- Baigti citatą ---

Nebūtina kartoti to paties per visas temas.
Tau reiktų pabandyt sujungti šitaip:
1 - Geltonas
2 - Žalias
3 - Baltas
4 - Mėlynas
5 - Oranžinis
6 - Raudonas
7 - Juodas

Trumpinami 2 --> 5 ir 2 --> 7 kontaktai

Sėkmės!

thunderiz:
o kaip atskirt ar kabelis originalus ar ne??? ??? ::)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją