Kita > Geležis
Siemens kabeliai
Wyshniukas:
--- Citata iš: thunderiz Rugpjūčio 06, 2005, 18:00 ---o kaip atskirt ar kabelis originalus ar ne??? ??? ::)
--- Baigti citatą ---
Vienas is bruozu, kad surinkinimo kokybe gera, o ir originaliu kabeliu antgaliukai buna tokie pailgi...
Del DCA-500 originalaus: pasirodo su juo yra galimybe flashint ir t.t. jeigu turi sia DETALE. Tada tiesiog prijungiat kabeli, pakroveja ir modifikuojat CX65 ar M75 (Sakykim) kiek tik norit. Tik kad ta detale kainuoja 40Lt jeigu uzsisakyt.
Isbandziau su CX65 FW50 ir DCA-500 originaliu ::)
Unguriukas:
Ta detale neblogas dalykas. Kaip suprantu prie jos gali prijungt du kabelius?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Unguriukas Lapkričio 12, 2005, 13:48 ---Ta detale neblogas dalykas. Kaip suprantu prie jos gali prijungt du kabelius?
--- Baigti citatą ---
Tu pats pagalvok kokia nauda sujungt du kabelius i viena :P
Buvau pajunges DCA-500 ir DCA-510, tai kuris buvo ikistas i kabelio skyle veike, bet kuris i pakrovejo ne...
Siaip sis sakotuvas buna prie DSC-500, DSC-510 :)
CRONUS:
Geras
Kazkaip tada kai rodei tai nesakei kad su DCA500 eitu patchint ;)
Blyn nereiktu man to lyshno antro NEoriginalaus DCA510 ::)
Wyshniukas:
--- Citata iš: CRONUS Lapkričio 12, 2005, 17:38 ---Kazkaip tada kai rodei tai nesakei kad su DCA500 eitu patchint ;)
--- Baigti citatą ---
CRONUS as pats dar tada kazkaip nebuvau susivokes, bet paskui gerai pagalvojau kad jam tai maitinimas duodamas kaip ir USB kabeliui...reiskias turi veikt su V_Klay ir t.t. Minusas tik tas kad greitis labai mazas, bet tipo yra tas pagreitinimas kazkoks COM portu (HighSerial ar panasiai)...tai dar ta reiktu kartu isbandyt.
O ir tik daba Vilniuj turejau proga normalia isbandyt su COM, pas mane tai nera COM porto ;D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją