mobiles.lt

Autorius Tema: Motorola a1000  (Skaityta 4414 kartus)

Neprisijungęs waliux

Naujokas
*
Įrašai: 5 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus waliux
Motorola a1000
« Įrašytas: Spalio 12, 2006, 21:14 »
Sveiki.
Turiu viena labai didele beda....
NUsipirkau motorola A1000(smartPhone'a) http://www.gsmarena.com/motorola_a1000-653.php ir kas blogiausia, niekas negali jo atristi!
Buvau shiauliuose 3 parduotuvese, ir panevezyje 2 bei radviliskyje 1. Ir nieko... Panevezyje sake kad A1000 gali atrist bet negali a1000-2. O mano pasirodo yra a1000-2p ar b....

Patarkit ka daryti, kur kreiptis? bandziau cell unlock.com, programa negali prisikonektinti....
Tik nesiulykit parduot, labai noriu to tel.
Aciu, laukiu atsakymu ir pasiulymu.

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
Įrašai: 2477 | Karma: +394/-0 | Lytis: Vyras
37 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KT819GM
SCLAB
Ats.: Motorola a1000
« Atsakymas #1 Įrašytas: Spalio 13, 2006, 10:11 »
Ziurek: jei gali nueik i Talsa (geltonas pastatas centre, pries buvusi Jonuka picerija, nebepamenu kas ten dabar) i antra auksta pas Slavko, arba i pirma pas Gedimina. Ten pasakyk kad nuo Modesto is Klaipedos. Paprasyk kad nuskaitytu su MSS duomenis ir man per icq atsiustu. Jei suzinosiu koks bootloader ir t.t. galesiu padet. Tik greiciausia kad gausi KLP apsilankyt tuomet.
p.s. cia aisku jei is tikro nori, tad teks pavargt. bei tas nuskaitymas nieko nekainuos.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs waliux

Naujokas
*
« Atsakymas #2 Įrašytas: Spalio 15, 2006, 17:34 »
Ziurek: jei gali nueik i Talsa (geltonas pastatas centre, pries buvusi Jonuka picerija, nebepamenu kas ten dabar) i antra auksta pas Slavko, arba i pirma pas Gedimina. Ten pasakyk kad nuo Modesto is Klaipedos. Paprasyk kad nuskaitytu su MSS duomenis ir man per icq atsiustu. Jei suzinosiu koks bootloader ir t.t. galesiu padet. Tik greiciausia kad gausi KLP apsilankyt tuomet.
p.s. cia aisku jei is tikro nori, tad teks pavargt. bei tas nuskaitymas nieko nekainuos.

AS is Radviliskio. Klausk ko reik, nesu as jau toks zalias :) mano firmware'as perrasytas. Turejau pirma 51.86.14 3-branded firmware atsinaujinau su 54.08.00 3 Branded Firmware for A1000 ir isirasiau A1000 54.08.09 Generic Firmware Lite CG11_CG14 English.. bootloader'is 01.02.11 toks buvo, as dar patikrinsiu ir vakare parasysiu ar toks
Kokios info dar reikia? kaip viska zadi daryt?

Dekui tau labai

Neprisijungęs waliux

Naujokas
*
« Atsakymas #3 Įrašytas: Spalio 15, 2006, 19:00 »
<<AP Bootloader>>
01.02.11(apb1003)
CABLE:USBcomputer
Mux0=0x0B010316

AP is on CE-Bus
Waiting for PST

Mano skype : europietis55 , parasyk, buciau dekingas
va bootloder'is
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 15, 2006, 19:14 sukūrė waliux »

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
SCLAB
« Atsakymas #4 Įrašytas: Spalio 15, 2006, 21:35 »
Super kad nesi žalias :) Ryt ryte pažiūrėsiu ir į 'skype' mestelsiu žinutę apie galimybes.
I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.
Albert Einstein

Neprisijungęs waliux

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Spalio 15, 2006, 22:33 »
Super kad nesi žalias :) Ryt ryte pažiūrėsiu ir į 'skype' mestelsiu žinutę apie galimybes.
ok aciu :) gal gali pasakyt ka ziuresi, ir ka bandysi issiaiskint. P.S. Gal jau esu ta dares ka tu ruosies:)?
« Paskutinį kartą keitė: Spalio 15, 2006, 22:39 sukūrė waliux »

• SCNTSP

Neprisijungęs KT819GM

VIP narys
*
SCLAB
« Atsakymas #6 Įrašytas: Spalio 15, 2006, 22:46 »
Pagal viską šviečiasi kad tavo bootloader yra per aukštos versijos kad daryti be TP ir be programatoriaus. Man tik įdomu kas Šiauliuose bandė daryti :) o šiaip per ryt bandysiu išsiaiškinti kur šuo apskritai pakastas, ir galbut išeis padėt pasidaryti pačiam. Bootloader nuo firmware apskritai nesikeičia, taip pat kaip ir instaliuojant windows ar DragonFlyBSD nesikeičia PC bios versija :) Kadangi šia sekundę tiksliai nieko apie bootloader negaliu pasakyti dėl tavo motorola, tačiau duomenys kurie yra čia man labai pravers rytoj kai busiu darbe prie savo darbinių pc, tad bukim humaniški, ir eikim ramiai šiandien pailsėt. O ryt ...
Albert Einstein

Neprisijungęs waliux

Naujokas
*
« Atsakymas #7 Įrašytas: Spalio 16, 2006, 13:24 »
Pagal viską šviečiasi kad tavo bootloader yra per aukštos versijos kad daryti be TP ir be programatoriaus. Man tik įdomu kas Šiauliuose bandė daryti :) o šiaip per ryt bandysiu išsiaiškinti kur šuo apskritai pakastas, ir galbut išeis padėt pasidaryti pačiam. Bootloader nuo firmware apskritai nesikeičia, taip pat kaip ir instaliuojant windows ar DragonFlyBSD nesikeičia PC bios versija :) Kadangi šia sekundę tiksliai nieko apie bootloader negaliu pasakyti dėl tavo motorola, tačiau duomenys kurie yra čia man labai pravers rytoj kai busiu darbe prie savo darbinių pc, tad bukim humaniški, ir eikim ramiai šiandien pailsėt. O ryt ...
Laukiu tavo atsakymo :)
ir vistiek aciu uz pagalba :)