Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Apklausa: kokį tipo kompiuterį turi?
domas22:
nekasdiena bet nesiotis tai reikia tiksliau veziotis
Wyshniukas:
--- Citata iš: domas22 Rugsėjo 13, 2006, 22:37 ---nekasdiena bet nesiotis tai reikia tiksliau veziotis
--- Baigti citatą ---
Nori pasakyti labai didelis ir sunkus?
domas22:
--- Citata iš: Wyshniukas Rugsėjo 13, 2006, 22:43 ---
--- Citata iš: domas22 Rugsėjo 13, 2006, 22:37 ---nekasdiena bet nesiotis tai reikia tiksliau veziotis
--- Baigti citatą ---
Nori pasakyti labai didelis ir sunkus?
--- Baigti citatą ---
noriu pasakyti kad reikia jy veziotis nes mano toks darbas na nesunkus tikrai ;D
Tomas:
Wyshniukas, o tai ko ant notebook'o negali žaisti? Pas mane bent jau, tai ant jo viskas veikia, tik kažkaip nevisada yra poreikis. Jau gal gerus pusę metų nebėra, o dabar kažkaip ir laiko nebelieka žaidimams, nors kartais visai smagu būtų ką nors pažaist
Wyshniukas:
--- Citata iš: Tomas Rugsėjo 14, 2006, 08:03 ---Wyshniukas, o tai ko ant notebook'o negali žaisti? Pas mane bent jau, tai ant jo viskas veikia, tik kažkaip nevisada yra poreikis. Jau gal gerus pusę metų nebėra, o dabar kažkaip ir laiko nebelieka žaidimams, nors kartais visai smagu būtų ką nors pažaist
--- Baigti citatą ---
Pas mane tik Intel Celeron M 1.5GHz, 512MB RAM, Intel Extreme Graphics 2 64MB (Bet 32MB nuo RAM paima)...nelabai ką galima ir išspausti jau. Sakykim dar NFSMW su minimum nustatymais ir dar su keliais tweak tools (NFSU ar NFSU2 visai neįmanoma) buvo galima iki tam tikros vietos, bet tada jau tik lag'as ir notebook'o kankinimas :D
Navigacija
Eiti į pilną versiją