mobiles.lt

Autorius Tema: E 398  (Skaityta 11886 kartus)

Neprisijungęs OpinionDSC

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 164 | Karma: +16/-3 | Lytis: Vyras
1 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus OpinionDSC
Ipso facto
E 398
« Įrašytas: Kovo 12, 2005, 15:22 »
Laukiam atsiliepimu apie shi mob...
Kol kas didziausias pliusas - nuotrauku kokybe, didziausias minusas - radijos nebuvimas ir sms saugojimo budas...
« Paskutinį kartą keitė: Kovo 12, 2005, 19:07 sukūrė OpinionDSC »
Has anything you've done made your life better?

Neprisijungęs Zakix

Žinovas
Įrašai: 431 | Karma: +11/-10 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zakix
Connecting....
Ats.: E 398
« Atsakymas #1 Įrašytas: Kovo 12, 2005, 16:23 »
Kaip tik siandien minkiau ;D Geras aparaciukas. Man labai patiko kad rankai patogus, tiesiog prilimpa prie rankos ;D , ir tas guminis jo pavirsius dideli ispudi padare. Toks ispudis kad E398 atsparus ivairiems poveikiams :) (kaip ir M65).

Kad ner radijo tai minusas, bet nemanau kad jis ne didziausias. Ji kompensuoja MP3 grotuvas. Didelis minusas sitame tel tai sms'us irasineja tik i SIM kortele. Tai ypac nepatogu jei i sim telpa tik 10 sms (kaip pas draugeli pildyk kortoj).
 Kitas minusas, kad siam telefonui dar nera niekur pirkt priedu (kabeliai, ausines). Norint tureti visa komplekta reikia pirkti is salono (be jokios sutarties) arba ne is Tele 2 ;D . Kaip su Bite ar Omniteliu nzn, nzn ar duoda pilna komplekta.
CX65   CX75   M55   DCA510 neoriginalas DCA540 original

Neprisijungęs Ghost

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-1
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Ghost
« Atsakymas #2 Įrašytas: Kovo 12, 2005, 16:58 »
Tai sakot ciotkas daiktas joa?bleen as irgi tokio noriu :'(

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
« Atsakymas #3 Įrašytas: Kovo 12, 2005, 18:42 »
Apie E 398:
Pliusai: 1. Gera foto kokybe + turi blykste; 2. Mp3 gerai groja (3d garsas - 2 garsiakalbiai); 3. Dedasi papildomai atminties (kortele); 4. Reaguoja i garsa sviesos esancios ekrane; 5. BlueTooth; 6. Neblogas ekranas.
Minusai: 1. Nefilmuoja; 2. Sms issaugomos i sim kortele (kai istrauki SIM kortele ir vel idedi, tai ishsitrina visos zinutes); 3. Rasant zinutes veluoja tekstas; 4. Turi bedu su softu; 5. Telefonas sunkokas.
  • S5

Neprisijungęs motoroler

Naujokas
*
Įrašai: 4 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus motoroler
« Atsakymas #4 Įrašytas: Kovo 15, 2005, 23:14 »
Zakix, pala pala, sudominai su tuo guminiu pavirsium..  O|-) , nes as turiu kad ir pigia bet naujo modelio motorola C116, ir pas ja irgi pavirsius toks kaip guminis.. na mano galva plastmasinis aptrauktas labai plonu sluoksniu gumos.. Tai nejau ir E398 toks korpusas?
Galvojau kad cia tik pas mane taip sustrai  ;D
Tas daiktas is tikro patogu.. Na tik kartais veliasi, ziurint kur kaip padedi ir pan.. Ta prasme buna lieka kartais prilipe prie telefono kokie siuliukai ar pan

Neprisijungęs Zujus

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zujus
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gegužės 29, 2005, 20:50 »
Gal kas zinot kur gaut mobile phone tools? google cd spjaudosi... Emule atsiucia pranzuziska ir neveikianti... Help!

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gegužės 30, 2005, 12:39 »
Gal kas zinot kur gaut mobile phone tools? google cd spjaudosi... Emule atsiucia pranzuziska ir neveikianti... Help!

Siaip yra sitam :)
_http://coma.fsb.hr/motorola/files/
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs zolookas

Naujokas
*
Įrašai: 32 | Karma: +1/-1
19 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus zolookas
« Atsakymas #7 Įrašytas: Birželio 01, 2005, 13:27 »
Apie E 398:
Pliusai: 1. Gera foto kokybe + turi blykste; 2. Mp3 gerai groja (3d garsas - 2 garsiakalbiai); 3. Dedasi papildomai atminties (kortele); 4. Reaguoja i garsa sviesos esancios ekrane; 5. BlueTooth; 6. Neblogas ekranas.
Minusai: 1. Nefilmuoja; 2. Sms issaugomos i sim kortele (kai istrauki SIM kortele ir vel idedi, tai ishsitrina visos zinutes); 3. Rasant zinutes veluoja tekstas; 4. Turi bedu su softu; 5. Telefonas sunkokas.
Dėl kalonėlių tai galiu pridurti kad gerai bosus paduoja (galima sakyt kaip vibro) tuo pačiu ir minusas kad bosai naudojami kaip vibro todėl vienu metu negali groti ir vibruoti. Sms galima isšaugoti ir telefone, tik reikia pasiknist flex'e ;) Kokios bėdos su softu? Atsinaujint softa no problem. Rasant zinutes neveluoja man tekstas (gal del to kad softa pasikeiciau i naujesni :)) Tik blogai kad neturi IR. Dauguma klausimų atsakyta http://e398.mums.lt/
  • S500i/E398

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
« Atsakymas #8 Įrašytas: Birželio 03, 2005, 11:40 »

Ikeliau i ftp kokiai savaitei, paskui istrinsiu...pagal ideja cia EN kalba is originalaus E398 CD. Mobile PhoneTool
User: motorola*wyshniukas.noriu.net
Pass: e398

P.S. * = @
« Paskutinį kartą keitė: Birželio 03, 2005, 11:43 sukūrė Wyshniukas »
  • iPhone 8 256GB

Neprisijungęs Zujus

Naujokas
*
Įrašai: 17 | Karma: +1/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Zujus
« Atsakymas #9 Įrašytas: Birželio 10, 2005, 00:14 »
Tikrai labai patenkintas siuo mobu vienintele vieta kur cx65 ji lenkia ir kuri labia mania nuvyle tai foto kamera nuotraukos geros kokybes tik prie gero apsvietimo
o patamsi priesingai ne cx65 sud**.  >:(
Kitkas veikia gerai daug lengviau patchinamas ir turi daugiau fukciju. Tik visgi motorolos failu sistemai dar toli iki siemenso. 8)
Bet to nepasakysi apie greiti. ;D

Neprisijungęs Menulius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Menulius
« Atsakymas #10 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2006, 13:38 »
nesvaikit apie priedus e398. pats turiu ir tikrai pilna visu priedu galima nusipirkti. kazkas verke kad neranda ausiniu. yra tu ausiniu tik reik ieskot. ir visu priedu tikrai  ne problema yra gauti. man didziauses minusas yra lagas is sms issaugojimas. gaila kad nera kaip ant siemensu archyvo :( kalbant apie sms yra tik 450 zenklu ir man ju gana darnai truxta(nu aisku retai kas raso tiek gau kaip as :D ) beto kai daug prirasai sms labai pradeda lagint ir stiginet(bent jau pasa man teip, gal pas kitus taip nera) beto man cia uzrasines labai truxta.
radija butu geras dalykas bet tikrai tai nera didelis minusas bo yra mp3. siaip sitas tel butu sudas jei ne atminties kortele. va problematiska tik su pajungimu su kompu. sudetinga imest java ir t.t. blicas irgi labai silpnas.
skambejimas tai man labai patinka. kamera liux irgi.

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
« Atsakymas #11 Įrašytas: Rugsėjo 25, 2006, 13:42 »
beto man cia uzrasines labai truxta.
Isikelk kokia java programa pvz. notepad
  • S5

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
« Atsakymas #12 Įrašytas: Spalio 01, 2006, 19:44 »
priedu prie jo apstu ir gali gaut beveik visose tuo prekiaujanciose parduotuvese. beto radija siam telefone gali buti turint spec ausine su FM/AM imtuvu...
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

Neprisijungęs nrls

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 51 | Karma: +0/-0
5 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus nrls
« Atsakymas #13 Įrašytas: Spalio 02, 2006, 12:18 »
o man filmuoja ir sms i tlf atminti galiu kelt

Neprisijungęs Kulverstuxas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 66 | Karma: +0/-0 | Lytis: Vyras
9 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Kulverstuxas
Kulverstuxas =) |
« Atsakymas #14 Įrašytas: Spalio 04, 2006, 19:04 »
nrls>>> ir kaip tu taip padarei gal eitu tai ir ant mot-L6  :o ??? t.y. del sms issaugojimo tlf atminti.
Turiu : NOKIA 5300
Turejau : Nokia 3310 , Nokia 3100 , Motorola L6

Neprisijungęs Freak

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Freak
« Atsakymas #15 Įrašytas: Spalio 05, 2006, 08:01 »
Taigi nustatymuose pasirenki kur saugoti : Telefone ar SIM korteleje. Cia gal tik perrasius softa atsiranda nezinau as tikrai. Bent pas mane E398 perrasytas softas ir galima pasirinkti kad issaugotu telefe.

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
« Atsakymas #16 Įrašytas: Spalio 05, 2006, 09:10 »
Perrasius softa atsiranda tokia galimybe, o standartiniame nebuna
  • S5

Neprisijungęs Modestas

Naujokas
*
Įrašai: 19 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Modestas
« Atsakymas #17 Įrašytas: Spalio 11, 2006, 20:34 »
norejau paklaust kajp ijunkt ta blykste,nes pas mane rodo ijungta bet ji nieko nereaguoja?? gal pagedo?

Neprisijungęs Freak

Naujokas
*
Įrašai: 20 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Freak
« Atsakymas #18 Įrašytas: Spalio 12, 2006, 17:51 »
Manau zopa tavo blykstei. As kai paspaudziu ijungti, man viskas normaliai isijungia.

Dissss

Svečias
« Atsakymas #19 Įrašytas: Lapkričio 01, 2006, 19:49 »
Galiu pasakyt kiek turejau telefu sitas geriausias :). bet lb lieva kad pas mane senas softas bisky lagina ir dar 1 minusas kad nera radijos ir ka cia visi sako kad kokybe nuotrauku gera ne velnio