mobiles.lt

Autorius Tema: cxv70 ir MA-620 infrared adaptor  (Skaityta 4820 kartus)

Neprisijungęs rasputin

Naujokas
*
Įrašai: 10 | Karma: +0/-2
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus rasputin
cxv70 ir MA-620 infrared adaptor
« Įrašytas: Rugpjūčio 07, 2006, 09:21 »
taigi turgui nusipirkau sita adapteri buwo programa viskas twarkoi tik toi programoi kur issirinkt telefo modeli nera cx,m,s65 ir cxv70.taigi draugas turi nokia 3200 suinstaliawom draiwery ant 3200 wiskas weikia ka man daryt juk kabelis geras ieskojau deriveriu bet nekur neradau padekit? ? ? ? :'( :-[ :(

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: cxv70 ir MA-620 infrared adaptor
« Atsakymas #1 Įrašytas: Rugpjūčio 07, 2006, 09:35 »
taigi turgui nusipirkau sita adapteri buwo programa viskas twarkoi tik toi programoi kur issirinkt telefo modeli nera cx,m,s65 ir cxv70.taigi draugas turi nokia 3200 suinstaliawom draiwery ant 3200 wiskas weikia ka man daryt juk kabelis geras ieskojau deriveriu bet nekur neradau padekit? ? ? ? :'( :-[ :(

Su IrDA adapteriais taigi labai paprasta būna (bent man jau). Prijungi prie PC IrDA, leidi kad Windows sutvarkytu tą naują hardware (jeigu XP, jei ne tai įrašinėji driverius), per Device Manager pasižiūri kurį portą naudoja IrDA ir viskas...parsisiunti SiMoCo ar MPM, padedi telefoną su telefone aktyvuota IrDa šalia IrDA adapterio, paleidus (SiMoCo sakykim) programą ji ieškos įrenginio, suradus užteks tik Ok paspausti ir naudotis.
Ir prie ko čia daba tas kabelis tai nesupratau, kai IrDA adapteris yra.
  • iPhone 8 256GB