Programos > Patch'ai

mini gps patch

<< < (4/10) > >>

NForce:

--- Citata iš: Sxcool  Gegužės 20, 2006, 14:02 ---Šiaip man tai pagerėjo ryšio salygos, kažkaip tas gps pagauna pastovesnį šaltinį, kurį gaudo mano tlf ir kur anksčiau būdavo tik dvi padalos tai dabar 3 arba net 4. Va tuo man šis patchas ZJB!

--- Citata iš: NForce  Gegužės 20, 2006, 12:58 ---dar ne nes ant 43 sw jo ner bet nunesiau kad perrasytu tai butinai isimesiu  ::)

--- Baigti citatą ---
O tai kdl pats nepersirašai softo? ar ten tavo kabelis neleidžia?

--- Baigti citatą ---
pas mane yra tox meslas (daznai pasitaiko ant cxv70) kad rasai softa ir uzstringa ant 34% bet telefui nieko neatsitinka toliau normaliai veikia. kad sita sh apeit reikia sukurt userswupa su papuasu. bet kai ji sukuri dar reikia ivest skey serviso rezime. esme tame kad su mano kabeliu neieina i serviso rezima tdl ir nesiau i jobana mttc

mrGrinch:
kuvra kad ir kiek kurciau tasai papkes vistiek neisijungia. gal del to kad kaime gyvenu???

NForce:
nea...gal pas tave dar yra patchas "dynamic replacing of provider name"? jei taip reik minigps patcha biski pakoreguot. o papke reik sukurt ne po patcho imetimo o pries

mrGrinch:
nera tokio patch. o papke tai irgi pries metant patch sukuriu. bl kaskokia nesamonia :N

NForce:
o kaip tixliai ja pavadini ir kurioj vietoj kuri?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją