Programos > Patch'ai

Daug Daug geru, naudingu vertingu patchu :)

<< < (2/2)

Progressiver:
Taj as nuemes logo esu bet kad vietoj l-a-b-a-s rasytu Progressiver noriu  :P

XGetlowX:
as tj ant s65/sw58 imeciau patcha kad filmuot be ribu. jei kas portuotu i cx si patca tas ir iseitu  ;) beje gal gali kas pasakyt kur galima rast s65sw58 patcha kad greitesnis fotikas butu? nes ant cx65 yra :)

Progressiver:
Aha  :) as ant cx65 SW50 taip pasidariau  :P zmones help!!  :'( man taip buwo: Viena diena nebuwo ka veikt nutariau uzeit y ftp serva (tilto) tada nuejau ir parsiusinciau kazkoki 3DHack3 pajungiau ziuriu nieko  ;D kita diena PC ijungiu ziuriu kompas kad luzineja lenteliu sokineja visos programos is ailes atsidarineja (V_klay neatsidare)  :D tada perrasiau windows *dzin* buwo  ;D nu perrasiau ir db atejo laikas viska sudiegt nu sudiegiau... irasiau v klay 3.3 tada atidarau pagalvoju bl  :-[ tajgi jokiu patchu neliko ir tel per naujo backupint  :'( nu *dzin* galwoju atidariau automatini suradina tel nu ten typo kur kazkokius key randa nu yjungiu spaudziu enter a man *CENSORED* va tokia lentele ismeta  :'(

ka daryt zmones gelbekit  :'(

Wyshniukas:

--- Citata iš: Progressiver  Gegužės 08, 2006, 12:58 ---ka daryt zmones gelbekit  :'(

--- Baigti citatą ---

http://www.mobiles.lt/index.php/topic,1081.0.html

Progressiver:

--- Citata iš: XGetlowX  Gegužės 07, 2006, 15:16 ---as tj ant s65/sw58 imeciau patcha kad filmuot be ribu. jei kas portuotu i cx si patca tas ir iseitu  ;) beje gal gali kas pasakyt kur galima rast s65sw58 patcha kad greitesnis fotikas butu? nes ant cx65 yra :)

--- Baigti citatą ---

kox patchas kad beribu?  ??? Idek pliz  O|-)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją