Telefonų modeliai > BenQ-Siemens

BenQ - Siemens EL71

<< < (2/3) > >>

Simply_Awake:

--- Citata iš: Wyshniukas  Liepos 31, 2006, 20:19 ---
--- Citata iš: asas  Liepos 31, 2006, 20:01 --- Rusijoje jau seniausiai juo prekiaujama. Pats laikiau rankuose kai buvau ten nuvykes. Kaina 8700 rublių atrodo.

--- Baigti citatą ---

Ką gero gali pasakyt apie šį modelį? :)

--- Baigti citatą ---
Ekranas labai gražus, pusiau automatinis atslenkimo mechanizmas gražiai veikia. Po meniu naršant dideliu stabdžiu nepastebėjau, korpuse naudojamas metalas  atrodo patrauklaii. Aš jį laikuiau poras minučiu nedaug ką galiu pasakyt...

CreAtive:
Gal kas turi toki ir kiek shope naujas toks kainuojA?

Wyshniukas:

--- Citata iš: CreAtive  Rugsėjo 17, 2006, 15:45 ---Gal kas turi toki ir kiek shope naujas toks kainuojA?

--- Baigti citatą ---

Nemanau kad kas tures, bet kainas gali rasti intenete visur per www.google.lt Vienas is paieskos rezultatu http://www.reklama.lt/new/?mod=catalog&act=view&lang=lt&id=105233 ;)

CreAtive:
Heh nu kodel as tu siemens'u auka, mane ju dizainas pritrenkia ir taukia butent juos pirkt, nokia vapse nedomina SE irgi. Nezinau as labai jau noriu pirkt ta EL71 pirkt ar ne?  :-\

Simply_Awake:

--- Citata iš: CreAtive  Rugsėjo 17, 2006, 18:53 ---Heh nu kodel as tu siemens'u auka, mane ju dizainas pritrenkia ir taukia butent juos pirkt, nokia vapse nedomina SE irgi. Nezinau as labai jau noriu pirkt ta EL71 pirkt ar ne?  :-\

--- Baigti citatą ---
Jei nebijai prastos baterijos, tai pirk. 580mah ir QVGA raiškos ekranas kažkaip... Nors jei kasdien krauni telefoną tai manau gali pirkti. Gali palaukt kokio E71, ten su baterija šiek tiek geriau reikalai, o ir radijas yra.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją