Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
BenQ-Siemens S68
owizzz:
kas turite si tel? kokia nuomone apie ji turite? kaskodel man nepatinka, kadatminties nemaza, mp3 negroja, kameros nera... tai ka? tik wavais uzkisi ji? :-X
CreAtive:
Sveiki zadu pirkti BenQ-Siemens S68 gal galit pasakyt jo minusus kazkas sake, kad mp3 raso kad yar bet negroja...? grotuvu yra ir ar galima butu ka nors geresnio uz tokia kaina nusipirkt?
Wyshniukas:
--- Citata iš: mozikas Gegužės 25, 2006, 12:21 ---gal kas zinot koki mp3 java grotuva telefonui? turetu pas sita tel paleisti mp3, nes imeciau paprasto wavo iskarpa ir grojo be problemu gan svariau negu su sox gui darytas. tik kad wav daug uzima tai noretus kad mp3 eitu :)
--- Baigti citatą ---
--- Citata iš: owizzz Liepos 26, 2006, 20:16 ---kas turite si tel? kokia nuomone apie ji turite? kaskodel man nepatinka, kadatminties nemaza, mp3 negroja, kameros nera... tai ka? tik wavais uzkisi ji? :-X
--- Baigti citatą ---
--- Citata iš: CreAtive Rugsėjo 13, 2006, 22:22 ---Sveiki zadu pirkti BenQ-Siemens S68 gal galit pasakyt jo minusus kazkas sake, kad mp3 raso kad yar bet negroja...? grotuvu yra ir ar galima butu ka nors geresnio uz tokia kaina nusipirkt?
--- Baigti citatą ---
Keletą draugų turi šiuos modelius ir labai skundžias dėl programinės įrangos, turi labai daug bug'ų, kaip vienas iš pavyzdžių jungiamumas su kompiuteriu per Bluetooth labai sudėtingas (arba gaunas arba ne). Pavyzdžių daugiau galima rasti http://php.benq-siemens.com
Dėl mp3 dar neišsiaiškinau, telefonas atpažysta failą net nuskaityt nenori, tikriausiai vienas iš bug'ų kuris dar ir < FW30 neištaisytas. Grotuvas kaip ir būtų MME, bet jis būna ne vien Java/jam/Applications bet ir Data/Misc atrodo folderiuose, taip kad nematęs pilnai S68 flexmemory. Esu radęs dar RealPlayerX kažkokį, bet daba serveris nenori siųsti man iš jo, tai jei kas išbandysiu vėliau.
Surinkimas pats telefono tvirtas, kiek sunkoka nuimti galinį dangtelį bet galima manau greitai suprasti kaip tai daryti pastoviai.
owizzz kaip jau esu minėjęs tai yra pigus telefonas su reikalingiausiom funkcijom tiems žmonėms, kuriems nereikia visų funkcijų ir privalumų, jiems užtenka pasiskambint ir sms parašyt, pasidaryt priminimą ar žadintuvą užsistatyt.
Aš asmeniškai nesiūlyčiau šio modelio, bandyčiau ieškoti kažkokio geresnio.
CreAtive žiūrint kiek tu nori išleisti tam telefonui ;)
CreAtive:
Na iki 600lt siandien salone buvau visai grazus. AF51 maziukas bet nieko gero is jo..
lelalas:
tai kaip per ta sao atsinaujinti sw?
Navigacija
Eiti į pilną versiją