Telefonų modeliai > BenQ-Siemens

BenQ-Siemens S68

(1/4) > >>

Wyshniukas:
PC "Savas" Bites salone jau yra S68, kaina 550Lt.
Vakar pries uzsidarant dar kelias minutes paturejau, tai manyciau siom dienom nueisiu daugiau apziuret ir parasysiu apie ji daugiau :)

www.siemens-mobile.com/S68

Simply_Awake:
O_o
Mano būsimas mobilusis telefonas sakyčiau (BT. plonas, be kameros 27mb atminties...)

INFO:
http://mforum.ru/phones/tests/025230.htm

ezys:

--- Citata iš: asas  Kovo 13, 2006, 14:28 ---O_o
Mano būsimas mobilusis telefonas sakyčiau (BT. plonas, be kameros 27mb atminties...)

INFO:
http://mforum.ru/phones/tests/025230.htm

--- Baigti citatą ---

Tai kad S68 turi tik 7 Mb o ne 27 :)

Simply_Awake:
27mb. paskaityk drive testus. Iš pradžiu buvo rašoma, kad atmintis bus 8mb, bet tai netiesa
Prisegu screenshotą.

Wyshniukas:
Taigi mano review/preview apie S68, kuri vakar apziurinejau...nenustebkit kad padrikos mintys bus, rasau ka prisimenu :)

Pirmas ispudis geras, dizainas primena Samsung C100 bet sito surinkimo kokybe aukstesne. Aliuminio korpusas ir storos plasmases galinis dangtelis sudaro rimta visuma, nesijaucia kad po kazkiek laiko prades kazkas brasketi...tik mygtukai va man uzkliuvo, kazko uzsikabindavo 3 6 9 mygtukas uz korpuso, nauja krovimo jungtis. Ijungus nudziugina kaip rodo ekranas, viskas ryskiai ir aiskiai nors nustatymuai buvo 80% illiumination ir 50% contrast. Meniu is 12 punktu, jau nenaujiena prie kurios galima priprasti...iskelti tokia shortcut kaip balso pastas ir zadintuvas. Ir apskritai daba taip padaryta, kad dauguma funkciju yra pasleptos ir reikia spausti options ir tada jau susirast ka nori...kaip pavyzdys zadintuvas, iejimus i pagr. langa jo matai tik daba ir valanda kada jis skambes, jeigu nori nustatyt melodija/dienas ir panasiai spaudi options. Dar prie valandu cia...budejimo rezime rodo data su valandos daba ne apacioj bet virsuj prie operatoriaus logo, man tai ne itin patiko tai sita funkcija isjungciau visai ir naudociau screensaver geriau digital clock. Beje dabar meniu yra naujai surusiuotas: zinutes, numeriai, skambuciu registras, balso pastas...zadintuvas ir t.t. As kiek priprates prie senesnio rusiavimo, tai manau kad galejo idiegti tokia funkcija kaip pas moto v3 ar e389 ar kitas kad galima paciam susirusiuoti. Numeriai meniu daba matoma kaip SX1, taigi paspaudus i sona persoki is kart i kita punkta, sakyk grupes ir panasiai...cia gal gerai isspresta, patogiau... Prie extra meniu radau media player, taigi jo paskirtis surinkti visus garso ir vaizdo failus ir rodyt ekrane, groti ir panasiai. Garso kokybe yra tikrai puiku, nes dual speakers, .wav groja svariai ir be jokiu girgzdejimu...beto galima dar kaip equalizer rodyma, kas man visai patiko. Ekrano rezoliucija 132x176, taip kad visi CX65 .jpg tiktu be jokiu problemu. Atminties yra tikrai ~27MB, flexmemory nepakitus ir isliko toks pats valdymas, tik grafikos elementai pakeisti.

Na lyg viskas ka norejau parasyt, jei prisiminsiu daugiau, pridesiu ;)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją