Telefonų modeliai > BenQ-Siemens

S88

<< < (16/17) > >>

KT819GM:
jooooo, gedimu kaip kad kokiam nepriziuretam 22 metu senumo auto. Kaip tu juos visus dar suskaiciavai :)

McCaldin:
GERAS palyginimas su 22 senumo auto  :D  :D  atsimint nesunku juk jie beveik kasdien mane grauze  :D as juos is miego prikeltas zinociau :D db tj speju perrasys softus  :? ...tik ydomu kokiu daliu ten jie laukia  :-\ ??? ekrana gal keis nes kai sakiau kad problemos su LCD... :? kad tik butu greitesnis bent truputy :D e o as ju sita rodziau ? ka reiskia BENQ-SIEMENS:

S-uper
I-nteligent
E-ngineers
M-aking
E-exlusive
N-ice
S-ystems

B-ad
E-hgineers
N-ot
Q-ualified

:D :D zvengiau kai perskaiciau :D

Įrašyta: Lapkritis 22, 2007, 00:07  ::) snd skambinau sake kad vis dar deteliu laukia  ::) ... is kur tas dalis jam veza nezinot ? 

Simply_Awake:
3 variantai, Kinija, Taivanis arba Lenkija

McCaldin:
aisku.. na paskambinau siandie tj sake kad dar vis daliu neatsiuncia  :-\  pasidomejau sako kad ryt siunta gauna ..  ::)  ... per menesy jei nesutvarko tj arba gaunu pinigus arba keicia y kita modely .... velnias bus kaip ir praita karta  ::) paskutine diena nuvaziavau ir atidave   :D :D

McCaldin:
 :D tj va žmones šiandien parsivežiau telefoną ir nesutaisytas vis dar. Gavau pažyma kad pardavėjas turi gražint pinigus arba keisti y kitą modelį. Tai dabar iškyla nauju klausimu apie telefono pirkimą ko gero reiks sukurt temą nauja. Bet pirmas klausimas butu: Ar jie man turėtų gražinti pilną telefono kaina kai pirkau?  nes aš pratesiau sutartį ir gavau 420lt nuolaida o tel kainavo  999 tai  sumokėjau 579lt tj man jie graŽinti turėtų 579 ? ar 999 ? nes jei 579 tj už tokia kaina telefono su tokiais privalumais kokius turejo s88 nenusipirksiu  :-\  tada ko gero reiktu keisti kitu modeliu jei negražins  ::) bet vel už tokia kaina kas gi išeina  ::)  tj va noriu jusu nuomoniu ir patarimu ką daryti ? ..gal reikalauti naujo s88  ::) ar  ką kitą rinktis. Ačiū.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją