Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
S88
KT819GM:
jooooo, gedimu kaip kad kokiam nepriziuretam 22 metu senumo auto. Kaip tu juos visus dar suskaiciavai :)
McCaldin:
GERAS palyginimas su 22 senumo auto :D :D atsimint nesunku juk jie beveik kasdien mane grauze :D as juos is miego prikeltas zinociau :D db tj speju perrasys softus :? ...tik ydomu kokiu daliu ten jie laukia :-\ ??? ekrana gal keis nes kai sakiau kad problemos su LCD... :? kad tik butu greitesnis bent truputy :D e o as ju sita rodziau ? ka reiskia BENQ-SIEMENS:
S-uper
I-nteligent
E-ngineers
M-aking
E-exlusive
N-ice
S-ystems
B-ad
E-hgineers
N-ot
Q-ualified
:D :D zvengiau kai perskaiciau :D
Įrašyta: Lapkritis 22, 2007, 00:07 ::) snd skambinau sake kad vis dar deteliu laukia ::) ... is kur tas dalis jam veza nezinot ?
Simply_Awake:
3 variantai, Kinija, Taivanis arba Lenkija
McCaldin:
aisku.. na paskambinau siandie tj sake kad dar vis daliu neatsiuncia :-\ pasidomejau sako kad ryt siunta gauna .. ::) ... per menesy jei nesutvarko tj arba gaunu pinigus arba keicia y kita modely .... velnias bus kaip ir praita karta ::) paskutine diena nuvaziavau ir atidave :D :D
McCaldin:
:D tj va žmones šiandien parsivežiau telefoną ir nesutaisytas vis dar. Gavau pažyma kad pardavėjas turi gražint pinigus arba keisti y kitą modelį. Tai dabar iškyla nauju klausimu apie telefono pirkimą ko gero reiks sukurt temą nauja. Bet pirmas klausimas butu: Ar jie man turėtų gražinti pilną telefono kaina kai pirkau? nes aš pratesiau sutartį ir gavau 420lt nuolaida o tel kainavo 999 tai sumokėjau 579lt tj man jie graŽinti turėtų 579 ? ar 999 ? nes jei 579 tj už tokia kaina telefono su tokiais privalumais kokius turejo s88 nenusipirksiu :-\ tada ko gero reiktu keisti kitu modeliu jei negražins ::) bet vel už tokia kaina kas gi išeina ::) tj va noriu jusu nuomoniu ir patarimu ką daryti ? ..gal reikalauti naujo s88 ::) ar ką kitą rinktis. Ačiū.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją