Telefonų modeliai > BenQ-Siemens

S88

<< < (15/17) > >>

lelalas:
kiek man sake tai garantinis galioja tik softo perrasymui, o jei kas rimciau sugenda taisaisi uz sawo pinigus.

McCaldin:
 :)  prieme :) dekui  :) nu nezn ar jie man jy sutvarkys  :-\ tikekimes.  :-\ gedimu tj pridiktavau ..  :D

Simply_Awake:

--- Citata iš: McCaldin  Lapkričio 18, 2007, 15:25 --- :)  prieme :) dekui  :) nu nezn ar jie man jy sutvarkys  :-\ tikekimes.  :-\ gedimu tj pridiktavau ..  :D

--- Baigti citatą ---
Turėtu sutvarkyt arba keist, jie įsipareigojimus turi. O jei nieko nepadarys, reikia į vartotojų teisių gynybos tarnybą kreiptis

Wyshniukas:

--- Citata iš: McCaldin  Lapkričio 18, 2007, 15:25 ---gedimu tj pridiktavau ..  :D

--- Baigti citatą ---

Geriausia dalis iš viso pasisakymo ;)

McCaldin:

--- Citata iš: Wyshniukas  Lapkričio 18, 2007, 20:33 ---
--- Citata iš: McCaldin  Lapkričio 18, 2007, 15:25 ---gedimu tj pridiktavau ..  :D

--- Baigti citatą ---

Geriausia dalis iš viso pasisakymo ;)

--- Baigti citatą ---

gedimus diktavau tikrus galiu pavardint. is pradziu pakibdavo po to uztrikdavo kamera, ir telefone raudona splava kaskur sunygdavo, ekranas nsm rode, o mygtuko paspaudimo rekcijos laikas buvo 5 -7  sek.. o cia yra kosmaras :D poto vaitalazde neveike negirdedavau pasnekovo ir atvirksiai, kortos nerasdavo , nekrove akumo, an galo isvien restartinosi ir galu gale neyjungiau nors nakty pries miega dar isjungiau bet ryte ragai.. neseniai prisiminiau kad ne viska pasakaiu  :D .. snd skambinau sake dar nesutaise, daliu laukia... eh nuvyle truputely mane sis modelis tarnavimu  :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją