Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
S88
lelalas:
kiek man sake tai garantinis galioja tik softo perrasymui, o jei kas rimciau sugenda taisaisi uz sawo pinigus.
McCaldin:
:) prieme :) dekui :) nu nezn ar jie man jy sutvarkys :-\ tikekimes. :-\ gedimu tj pridiktavau .. :D
Simply_Awake:
--- Citata iš: McCaldin Lapkričio 18, 2007, 15:25 --- :) prieme :) dekui :) nu nezn ar jie man jy sutvarkys :-\ tikekimes. :-\ gedimu tj pridiktavau .. :D
--- Baigti citatą ---
Turėtu sutvarkyt arba keist, jie įsipareigojimus turi. O jei nieko nepadarys, reikia į vartotojų teisių gynybos tarnybą kreiptis
Wyshniukas:
--- Citata iš: McCaldin Lapkričio 18, 2007, 15:25 ---gedimu tj pridiktavau .. :D
--- Baigti citatą ---
Geriausia dalis iš viso pasisakymo ;)
McCaldin:
--- Citata iš: Wyshniukas Lapkričio 18, 2007, 20:33 ---
--- Citata iš: McCaldin Lapkričio 18, 2007, 15:25 ---gedimu tj pridiktavau .. :D
--- Baigti citatą ---
Geriausia dalis iš viso pasisakymo ;)
--- Baigti citatą ---
gedimus diktavau tikrus galiu pavardint. is pradziu pakibdavo po to uztrikdavo kamera, ir telefone raudona splava kaskur sunygdavo, ekranas nsm rode, o mygtuko paspaudimo rekcijos laikas buvo 5 -7 sek.. o cia yra kosmaras :D poto vaitalazde neveike negirdedavau pasnekovo ir atvirksiai, kortos nerasdavo , nekrove akumo, an galo isvien restartinosi ir galu gale neyjungiau nors nakty pries miega dar isjungiau bet ryte ragai.. neseniai prisiminiau kad ne viska pasakaiu :D .. snd skambinau sake dar nesutaise, daliu laukia... eh nuvyle truputely mane sis modelis tarnavimu :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją