Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
S88
bronius69:
--- Citata iš: mamutas112 Rugsėjo 04, 2007, 13:51 ---nu tai aisku as nesitikiu kad jis trauks kaip centras bet bent jau uz mano v3 tikrai turetu garsiau traukt.o del kriteriju rinktis telefona man ner swarbu kamera ar kazkas panasaus.swarbu kad butu daug atminties ir kad garsiai trauktu muzika.ir dar kad nete butu patogiai narsyt
--- Baigti citatą ---
gerai ebay.com paieskot gal rastum sita telefona.
visoki nesamoningi draudimai...seip garsas nedidelis kaip benzo pjuklo turetu but tie 120dB
http://www.imagehack.eu/uploads/0f9f23ffcd.jpg
mamutas112:
nu cia tai telefonas broniau.gal pats toky turi?:D
McCaldin:
cia garsiakalbiai ne stereo :) ir groja jis nepergarsiausiai tik labai kokybiskai :) man labiau patinka nei k800i na suprantat. zaidimu jam galima pririsiusti per wap bet jie letai veiks.. siuskites motorala ir LG bent jau man taip veike.. temu kiek zinau nera dar .. softus perrase man garantinis tj nieko nepasikeite kaip strigo taip strigo, dar leciau pradejo veikt atsirado gaolimybe ziuret video visame ekrane viskas... o paskutinis patarimas NEPIRKIT sio modelio .. :D man dabar jis sugedo ir net garantinis nepriimia sako netaisom tokiu modeliu, nei omnitel nei mobili linija.. nors garintijos dar 9 men.. O cia klausimas butu nusimanantiems. Ar gali taip firma daryti? jei pirkau Omnitel salone telefona su sutartim, ten man dave garantija. Viena kart ta garantija galiojo, nes jau viena kart teko taisyt.. tj perrase softus. Dabar sugedo galutinai. ir nepriima nes sako jog dabar garantija negalioja tokiu modeliu netaisome nors
pacios garantijos dar like 9 men .. ??? :-\ seip mano nuomone tj turetu padengt taisymo islaidas .. juk sutartis yra sutartis ::)
Simply_Awake:
Eik į siemens'ų centrą VCUP'e, ten turi paimti
McCaldin:
reiks pabandyt :-\ kaskaip netycia dezutei pasikases kaip tik radau Vcup adresa :) konstitucijos prospekte :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją