Telefonų modeliai > BenQ-Siemens
S88
McCaldin:
Sveiki.. nepykit kad neatrasiau nes buvo problemos del interneto.. tikiuosi sios temos dar nelaidojat. Man ji dar bus reikalingna.
smaijlaz:
Ieskau telefono uz ~1000 is Omnitel. S88 vienas is variantu, bet ar verta ji pirkti? Girdejau kad jis lagina, dar kazkokiu bedu ir t.t. Gal gali kas nors kas turi pasakyti savo nuomone?
McCaldin:
nuomone issakes esu auksciau. jeiu nori ko nors paklaust del sio modelio taj prasom :) ;)
rieger:
isigijau shi telefona ;) pirmiausiai kas pamato klausia sony-ericson k 750 :) kai pasakai benq kazkodel pasikeicia veido israiska. siaip smagus pirkau tik del funkciju ir kainos santykio. isvaizda man nera yatinga bet... garso kokybe puiki taciau klausant per ausines truksta garso nerealiai. gal buna kitokiu ausiniu su reguliuojamu garsumu ar pan. beje kaip su filmuota medziaga? perkelus i kompa filmuka rodo tik 2 sekundes nors is tikruju turetu buti daugiau kaip 2 minutes.
Simply_Awake:
--- Citata iš: rieger Gruodžio 06, 2006, 19:38 ---beje kaip su filmuota medziaga? perkelus i kompa filmuka rodo tik 2 sekundes nors is tikruju turetu buti daugiau kaip 2 minutes.
--- Baigti citatą ---
Su kitu grotuvu bandyk pagroti.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją