Prasedejau vakar iki 3h nakties taciau siaip ne taip prikeliau savo CX75
. Trumpai parasysiu kaip viska dariau gal kam pravers. Taigi kadangi telefonas neisijunge tai paspaudus start pastoviai rodydavo "Could not ping mobile" tada spaudziau ant Serial Config ir ten rodo COM1 bei COM2 is kuriu man jokios naudos tada spustelejau ON/OFF telefone pasigirdo garsas, kad prijungtas telefonas tada paspaudziau ant Check Avail. ir ka gi atsirado COM3
, tada ash ji pazymejau ir spaudziau start ir prie Pre-Check pradejo krauti, taciau pasigirdo garsas kad telefonas atjungtas ir vel pasirode lentele "Could not ping mobile". Tada nutariau vel pabandyti tik si karta viska greiciau be to prie Pre-Check Skip uzdejau varnele ir viska padariau kiek imanoma greiciau ir kagi ish kokio 3 karto pavyko
pasirode lentele su uzrasu ar noriu perrasyti softa, aisku spaudziau yes ir po 15 min telefonas atgaivintas
. Be to siandien updatinau softa i FW23 be jokiu problemu. Kai perrasiau telefonui softa nutariau paziuret kas per kabelis pas mane i komplekta pakliuvo, ivedziau *#06# susiradau vieta: Acc o gi ten parasyta Plugged in DCA-540
bet kiek suprantu su siuo kabeliu siaip neimanoma softo irasyti, taciau man pavyko, todel nebesuprantu kas cia per kabelis.
CIa mano kabelio nuotraukos:
Be to atnaujines softa i FW23 pastebejau, kad telefonas maziau lagina palyginus su FW12, kuris buvo pries tai. Gal kas zino kur butu konkreciai parasyta ka kiekvienam atnaujinime istaiso?
Ateity planuoju nusipirkti atminties kortele, parduotuvej maciau MMC ir RC-MMC kazi kuom jos skirias ir ar abi jos tinka CX75? Beje idomu butu suzinoti per kiek laiko ish atminties korteles atidaro tarkim 3-4 MB mp3 daina, nes ish telefono atminties tai trunka daugiau nei 10s, jei taip ilgai trunka ir ish atminties korteles tai tada s....
Ir dar ar atminties kortele yra atpazystama kaip removable disk, kaip pvz E398?
P.s laaaaaaaaabai didelis aciuuuu Wyshniukui uz pagalba