klausykit, gal zinot ka reik daryt, nes psio nuleidau rankas. situacija tokia:
kazkada gan senokai kai ka tik nusipirkau cx65 sugalvojau pachint ji, tai keiciau ikonas, greitinau meniu ir t.t. prisrasiau visokiu zaidimu, po to pabodo ir nieko su juo nedariau. dabar visai nesenai jis man ziauriai grybaut pradejo, strigineja, ikonos levai pasidare, sakau reik atnaujint softa, bet kur tau. atisiunciau winswup fw50 bet kai paleidziau start ismete kazkokia melyna lentele tipo kazkas dumbing ir nusmigo windowsai. perkroviau juos, vel pernaujo leidziu winswup, sikart biski pacekina ir vel kompas sminga, viskas uzsala. Vel perkraunu kompa, isjungiu telefona, nuimu varnele kad necekintu, spaudziu start spaudziu telefo raudona mygtuka, ismeta lentele "error on waiting for Ack EOT" ir kompas nusminga.
Nueinu prie kito kompo tas nesminga, bet kai telefas ijungtas ir winswupe spaudziu start ismeta "couldt ping..."(uzmirsau ka ten tiksliai raso, bet kazka su ping). kai telefonas isjungtas ir nuimu varneles kad necekintu tai paspaudus raudona mygtuka programa nichuja nesureaguoja. Blem neisivaizduoju ka daryt.
Kabelis tai geras nes brolio cx65 tai per open disk prisiranda ir viskas veikia, o mano net per open disk neprisjungia.
Biski nuskaiciau kad gal su vclay reiktu kazka ten padaryt, bet nieko konkretaus, gal kas gali daugmaz nupasakot situacija ka man reiktu daryt