Programos > Patch'ai

CXV70 Patchinimas nepavyksta

(1/4) > >>

bananoidas:
Tai va turiu aš laidą, užsimaniau patchint  8). Dariau viską pagal kaip turi būt lyg ir:
Išarchyvavau x65flasher, įdėjau į telefoną kažkokią programėlę, paleidau ją reikėjo palaukti apie 750 sekundžių, tada išmeta tuos skaičius ir tada jau reikia paleisti patį x65flasher'į jį paleidus ir paspaudus connect, telefonas automatiškai išsijungia ir viskas, visas procesas sustoja  :-\. Nebežinau kas gali būti. Galbūt laidas netinka, kaip sužinoti ar tikrai laidas kaltas?  :'(

Poto dar bandžiau atnaujinti SW version telefonui į 56 (dabartinė yra 43). Na viskas lyg ir sklandžiai, procentai kyla 1..2..3...
ir taip iki 33 ir sustoja  ???. Tada tenka ištraukti laidą ir traukti akumuliatorių ir dėti jį atgal, kad galėčiau įjungti telefoną.

Tai va peršasi mintis, kad pas mane netinkantis laidas, o gal jūs žinot kame problema.
Ačiū už atsakymus  :)

Wyshniukas:
Visu pirma telefonas turi buti isjungtas kai prijungi prie x65flasher ir dar...kai paspaudi Connect po keliu sekundziu reikia trumpai On/Off mygtuka paspaust. Prisijungus telefonui issoks lentele kad kaip Bootcore daryt, pasirenki Manual ir viskas.
O koks pas tave kabelis? Originalus, neoriginalus, su dezute ir jungiklio vidurio kabelio, o gal tiesiog laidas?
Del FW atnaujinimo, kazkas taip pat buvo, reikiaa forume paskaitinet truputi ;)

bananoidas:
Kabelis pas mane spėju neoriginalus, pirkau telefonų prekių parduotuvėje, davė ir dėžutę ir cd, net nežinau kokį aš čia kabelį turiu. Ir dar klausimas ar skiriasi CX70 laidas nuo CX65?

Dėl to paspaudimo išjungimo mygtuko, tai bandžiau niekaip nepadeda, viską išbandžiau

andrelis:
kai esi ykishes kabeli spausk *#06# tada spausk kairi navigacini klavisha ir spaudinek y apacia kol pamarysi uzrasa acc jeigu po juo bus parasyta dca-540 tai patchint tikrai negalesi

bananoidas:
Aisku dabar, gal galima sužinoti kuom skiriasi tie kabeliai, tarkim šitas nuo tokio su kuriuo galima patchint?
Ar imanoma perdaryti namu salygom kaipnors, kad eitu patchint?  ;D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją