Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Prasau padeti ... del windows
nerwaz:
Nu sisip konkreciai parasyt nelabai imanoma nes su kiekviena motinine plokste skirias biosai.
Rytauzinas:
--- Citata iš: nerwaz Sausio 07, 2006, 17:55 ---Nu sisip konkreciai parasyt nelabai imanoma nes su kiekviena motinine plokste skirias biosai.
--- Baigti citatą ---
Pas mane ASUS
Zakix:
Tai jei nezinot, tai ir nerasykit. Kekvienam bios yra primary is secondary priskyrimas (nustatymai). Susirask kur ir nusistatyk Primary - CDROM (jei nezinai kur, pries klausdamas geriau pasinagrinek). Be to nepamirsk keisdamas gelezies eiliskuma kitu dalyku ;D pvz HDD.
Perkrovus kompa turetu Win CD boot'int is CDROM (turi perspet mazd. tokiu uzrasu: Pres any key ...... boot from CD ar kazkas tokio :P
Nori formatuot C:/ ?? Pamirsk tuos flopikus!!!!!! Instaliuodamas WIN formatuok. jei nors kiek supranti angliskai persiskaitysi instaliuojant ir suprasi ;)
Sekmes!
CRONUS:
Zakix panasei bet klysti ;)
as pats turejau ne Boot CD :P ir jokio "Boot from CD" nemeta
tai va
jei boot CD tai daryt reik kaip Zakix parase ti paprasciau - nereik kad CD butu Primnary master, uztenka nustatyt BIOS'e kad krautu pirma is jo
Jei ne Boot CD tuomet uzkrauni PC su floppy kaip priklauso "With CD-ROM support"
tada eini i CD tarkim (greiciausiai koks D: diskas jei HDD NTFS)
eini i kataloga "i398"
tada paleidi Setup.exe
windai instaliuojasi ;)
Zakix:
Teisingai ;) Apie bootinius CD net neminejau :P
Bet jei nenustatai primary - CDROM, man rodos nebootina net bootinio CD.
Bent kiek instaliuodavau XP, nenustacius primary man CD neuzkurdavo ???
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją