Labai neišsiplėsiu, bet tu man kažkodėl priminei istoriją, kuri kadais, kai internetą namie Vilniuje retas turėjo, klasiokui nutiko. Pasakoja: "einu pas draugą (kažko, nesvarbu ko) įsirašyti, nešuos rankoj hardą, žiema. Tik paslydau, *CENSORED* ant žemės su visu hardu ir nėra hardo".
Imam pavyzdžiui paprastą krepšį už 20-80Lt (pvz. gamintojas "Targus" man su "turgus" asocijuojasi, Trust irgi iš tos pačios operos). Jį tuščią galima dviem pirštais gražiai sulankstyti ir į kišenę įsidėti. Tai jau juokinga, kai turi su kuo palyginti. O tie poroloniniai "paminkštinimai" labai greitai susidėvi ir jokios realios apsaugos nebelieka. Nu dar, aišku, yra vietų, į kurias gėda būtų su tokiu eiti.
Imam pvz. mano krepšį: tu jo rankoj nesulamdysi ir neperlenksi pusiau iš jokios pusės. Nuo kraštinio smūgio saugo speciali puta, nuo kampinio smūgio ar bet kokios rūšies suspaudimo - specialus metalo rėmas. Pvz. jį galiu nesibaimindamas grūsti bagažinėn su likusiais daiktais, ant viršaus sukrauti kokius penkis kartus didesnį už krepšio su kompiuteriu svorį arba numesti iš nedidelio pvz. 1 m. aukščio nesibaimindamas jokių pasekmių. Lietuje neperšlampa, nesugadinamas užtrauktukas, viduje patogios kišenės, viskas iš kokybiškų ilgaamžių medžiagų, tiesiog malonu naudotis. Išvaizda tokia kad negėda nei į kaimą, nei į sodą, nei į prezidentus bolotiruotis.
Gamintojas suteikia AMŽINĄ GARANTIJĄ.
O dabar įdomu būtų pamatyti, kaip tavo krepšys šiuos išbandymus išlaikytų.