Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

reikalingi vaizdo plokštės driveriai

<< < (2/4) > >>

ConnectIT:
Sakyčiau kažkas su draiveriais negerai. Nesusiinstaliavo kartais koks Connection Manager'is su jais? Gal su Windows nepasidalina kortos valdymo. Švariai ištrink (Uninstall) ir per naują įrašyk.

Gudukas:
Kažką panašaus esu turėjes. Tai budavo su updeitais wireless draiveriai blogi parsisiųsdavo. Sprendimas toks, trini lauk draiverius rašai tinkamus ir tiek. Ir nuėjus i updeitus atjungi wireless draiveriu updeitą.

Gudukas:
Kažką panašaus esu turėjes. Tai budavo su updeitais wireless draiveriai blogi parsisiųsdavo. Sprendimas toks, trini lauk draiverius rašai tinkamus ir tiek. Ir nuėjus i updeitus atjungi wireless draiveriu updeitą.

Viliz:

--- Citata iš: ConnectIT  Vasario 13, 2013, 21:50 ---Sakyčiau kažkas su draiveriais negerai. Nesusiinstaliavo kartais koks Connection Manager'is su jais? Gal su Windows nepasidalina kortos valdymo. Švariai ištrink (Uninstall) ir per naują įrašyk.

--- Baigti citatą ---
Ne, niekas panašaus neįsirašė.
Perrašiau švariai kaip tu sakei, padėjo. Neaišku ar ilgam. Išjungiau update windowsų, žiūrėsim toliau kas bus.

Viliz:
Dar su viena problema susidūriau.

Po windows ir driverių įrašymo pastebėjau, kad lyg ir lėtokai veikia man jis. Įsirašiau reikalingas programas, visai pradėjo lūžt. Ilgai užsikraudinėja, programą įjungus lėtai veikia, nesuprantu kur bėdos, laptopas pakankamai galingas, o veikia prasčiau už prieš 4 metus pirktą samsung.
Turiu 2 teorijas:
arba antivirusinė (eset smart security 6) smarkiai užlaužė, arba instaliuodamas windowsus parinkau ne tą ką reikia ( davė pasirinkt ar x64 ar x86, nors nežinau ką tai keičia, bet rinkausi x64).

Gal kas turit minčių?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją