Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Del kompo RAM

(1/1)

edvinux59:
Sveiki, man yra problema su RAM mano kumpui 8 men jis naujas vienu zodziu pirkau kompa ir instaliavau windows xp pas mane 4 RAM GDDR5 atrodo taip nu ir poto norejau windows 7 instaliavau ji paskui kilo kazkokia problema su windows 7 ir instaliavau is naujo windows 7 ir is 4 RAMU kazkodeltais liko tik 1.8 RAMO ! Kame replės ??? Jei kas nors zino kaip grazinti ramus atgal plz atsakykit Dekui. :)

Dzyga:
Labas. Įsirašyk Windows 7 64bit o ne 32bit ir atsiras tavo tie "prapuole" ram'ai

edvinux59:
Nu tai pas mane ir yra Windows 7 Ultimate 64-bit...

ConnectIT:

--- Citata iš: edvinux59  Gegužės 28, 2012, 15:11 ---Nu tai pas mane ir yra Windows 7 Ultimate 64-bit...

--- Baigti citatą ---

1.8 RAM'o būt negali. Arba 3, arba nei vieno. Tiksliau, gali būti vieninteliu atveju: kai yra 4, rodytų 3, bet integruota VGA pagal BIOS nustatymus suvalgo 1024MB. Bet ir tada skaičius kitoks turėtų gautis. Reikia testuoti, taip tau niekas neko nepasakys. Žiūrėti ar kompas mato visus modulius, jei taip tada OS lieva, jei nemato, tada reikia žiūrėti ar visi vietoj, ar "draugas nepasiskolino", jei visi vietoj, perdedi ir jei vistiek nemato - neši į garantinį.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją