visiskai pritariu shreko postui, patogu kai MTTC pasiskirsto gamintojais, arba kai kuriose taisyklose vienas ima mechaninius kitas programinius, dar galima treciam kokius sudetingesnius mechaninius pasiimt (kaip kelimas nuo kliju ar panasus darbai).
To NOKIA: zinok kartais tik is paziuros atrodo kad gerai taiso ar kad pigiai ima, viskas priklauso nuo to kaip moki pasneket, vien tas kad ima pigiai, jau galeciau pasakyt kad ne kokie meistrai, jei nevertina savo darbo ir numusa kainas. Geros meistrines turi savo kaina (ji nebus niekada zema), nes jie jau turi savo klientu rata ir nelabai bijo konkurencijos. Aisku buna kad is tokios meistrines kokius ekranus keist klientai pabega del 5 Lt i neaiskios reputacijos meistrines, svarbu kad tik pigiau.
O siaip is paprasto remonto galiu tiek priburt ir tokius pinigus nulupt, o is mano pasakojimo tu susidarysi nuomone, kad as labai geras meistras ir labai pigiai imu. Vakar dienos pavyzdys: atnese E5-00, tik suvibruoja ir neisijungia. Flashavimas naudos nedave, taigi skambinu zmogui ir sakau, flashavimas nepadejo, reiks mechaniskai taisyt, gali but "buterbrodas" (jau net nesakiau kad jis klijuotas), sakau na iki kiek taisyt, sako aaa.. cia rimta, na iki 150. Isardau, ir ziuriu kad vos ekrano fiske atkilus, nuimu, pravalau kontaktus, pajungiu ir viskas veikia. Dabar jau nuo mano sazines viskas priklauso, bet kad ir paimsiu 80 Lt, klientas mane kaip meistra labai girs, ir manys va pigiai paeme, o is tikruju situacija buvo kitokia
Beje jei nori isitikint kas taiso gerai ir ar pigiai, net gal ne kad pigiai o ar saziningai, investavus na kazkiek pinigeliu padaryt gali tyrima. Padaryk elementaru "gedima", na galima net vos atkelt ekrano jungti, ar kokia smulkia detaliuke nuimt, na kazka tokio (jei jau darysi manau forume meistrai pades su patarimais) ir nunesk, ir ziurek ar visi pataisys ir kiek paims pinigu