Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Reikia pagalbos. Įvertinkit kompiuterį :)

<< < (3/3)

tadasas99:
 sorry, nedaskaiciau kad cia apie notebooka kalbama!
 realia verte bent as perdaug nesukdamas galvos skaiciuoju, jei praktiskai naujas bet kazkiek panaudotas iki men tai minus 300lt nuo pradines, jei daugiau minus 50%, jei visai senukas 100-300lt pagal parametrus!
 ConnectIT o jei rimtai kiek programu esi nusipirkes?:)

ConnectIT:
O jei rimtai, tai kokią vieną - AV. ;D Bet turėjau omeny, kad tai kas vienam šūdas, kitam - auksas. Dauguma lietuvaičių vargiai persirašytų OS, o net jei ir persirašytų - nenulaužtų. Tai arba kaimynui dėžę alaus reikia pirkti, arba kompiuterastui mokėti litus. O čia gatavas neprastas HW+OS rinkinys.

tadasas99:
 tai as nesakiau kad reik devetus kompus be os pirkti, as tik sakau kad pirkejas nemokes daugiau vien tik del to windows yra legalus, jis geriau pirks toki pati tik su nulauztais windows bet pigiau!

gal perki mano acer travelmate 2420? laptopas gal koki 300lt, org windows 400lt, org ms ofice -600lt, antivirusine gausi dovanu!:)

foxass:

gal perki mano acer travelmate 2420? laptopas gal koki 300lt, org windows 400lt, org ms ofice -600lt, antivirusine gausi dovanu!:)
[/quote]

Jamam tokius 3 vienetus :D
Duodat jus cia vaizdu. Deveta PC pirkt dabar yra tas pats kas pirkt masina deveta. Nezinai kas ir kaip veikia ir nezinai kokios bedos buvo ir ar jos pataisytos. Pas mane pati dabar stovi pora loptopu kuriu kainos neblogos bet niekas ju neperka nes dasidejus pora simteliu gali nusipirkt nauja, su garantija ir visais kitais pries. Tad Perziurekit skelbimus panasiu duomenu pc ir darykit nuomone kokia kaina det, nes kazkieno klaust kiek galima gaut cia yra nesamone

vilmiscom:
Kompiuteris neblogas, nezinau koks jo stovis bet tavo vietoje prasyciau 1200lt uz 1100-1000 atiduociau, bet ne maziau kaip 1000.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją