Sveiki, sugalvojau atsikratyti keliais telefonais kurie tik užima vietą.
1. Nokia n80, įsijungia, yra garsas, galima susikalbėti ir t.t, tačiau nėra ekrano ir priekinio dangtelio "skardelės". Išvaizda pagal mane 7/10
Foto:
2. Nokia 6260, įsijungia,tačiau rodo balta ekraną, tikriausia reikia keisti šleifą. Išvaizda pagal mane 8/10
PARDUOTASFoto:
3. Nokia 6020, mačiusi daug... Nėra apšvietimo, visa kita veikia. Išvaizda pagal mane -1/10
Foto:
4. Nokia 6030, stipriai nukrito, nulūžo jungtis į kuria jungiasi ekranas. Išvaizda pagal mane 9/10
Foto:
5. Samsung M300, tikriausia šleifui ateina paskutinioji, kartais atlenkus nerodo visai nieko. Išvaizda pagal mane 8/10
PARDUOTA!TURIU KITA TOKĮ PATĮ SU ABIEM EKRANAIS SUDAUŽYTAISFoto:
6. Nokia 6303c, pilnai veikianti, šiek tiek pabraižyta. Išvaizda pagal mane 8/10
Foto:
7. Sony Ericsson K800i, viskas veikia išskyrus garsiakalbį per kurį groja muzika. Išvaizda pagal mane 10/10
PARDUOTA!Foto:
8. Nokia C5, stipriai nukrito žemėn, neberodo gyvybes, skilęs ekranas. Išvaizda pagal mane 6/10
NEBERFoto:
9. Nokia 6288, viskas puikiai veikia, nėra galinio dangtelio. Išvaizda pagal mane 5/10
PARDUOTA!!!Foto:
10. Nokia 7250i nerodo jokios gyvybės, baterija visai mirusi. Išvaizda pagal mane 7/10
Foto:
11. Nokia 6610i ant pakrovėjo pajungus rašo contact service. Be pakrovėjo nerodo gyvybės. Baterija mirus. Išvaizda pagal mane 8/10
Foto:
12. Nokia 7100supernova-2 viskas puikiai veikia, šiektiek pabraižytas. Išvaizda pagal mane 6/10
PARDUOTA!Foto:
13. Samsung E1170 naujas telefonas. Su dėžute ir t.t. Išvaizda pagal mane 10/10
PARDUOTA!!!Foto:
14. Nokia 2330c dalimis. Dangteliai normalios būklės. Nėra ekrano. Išvaizda pagal mane 6/10
NEBER!Foto:
15. Nokia 6170 pilnai veikiantis. Išvaizda pagal mane 5/10
PARDUOTA!!!Foto:
Kainos nedideles, susitarsim per asmenines žinutes.Galimi įvairūs keitimo variantai. Draugauju su paštu arba paduodu į rankas Utenoje arba Zarasuose.
Dėl pakrovėjų ar kitų priedų AŽ, jei norit daugiau foto, rašykit, atsiūsiu.
Turiu dar begalę šroto, jei ko reikia, rašykit.