Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
TOSHIBA SP6000 vaizdo plokštė
ConnectIT:
Na, kaip aš minėjau anksčiau, keitimas būtų arba neįmanomas, arba neracionalus. Šiuo atveju išėjo antras variantas. O programavimui visai nereikalingi galingi kompiuteriai. Kodą rašyti gali ir su rašomąja mašinėle. Taigi, ką mes turime. Sukišai beveik 400 LTL į bevertį muziejinį eksponatą ir džiaugiesi daug sutaupęs. Kai tuo tarpu už 1.000-1.200 LTL galima nusipirkti normalų kompiuterį, kuris patenkins daug didesnį poreikių spektrą. Ką darysi, kai vietos nebeužteks ar dar kokia detalė pasirodys besanti per silpna. Vėl keisi? Tai ar ne tas pats ant to paties išeis? Viskas šiais laikais įmanoma, tačiau kartais verta nutylėti tokius sprendimus, kurie yra beprasmiai ir verčia žmogų tuščiai viltis.
P.S. Jei nupirkai jį vaikams laužyti, tai taip ir sakyk. Gal ir neblogai išsisukai, bet tada nevadink jo kompiuteriu ir nevaidink, kad su juo užkariausi pasaulį. Sėkmės!
;)
esnyper:
Manau tema yra išsemta. Visokių žmonių yra, visokių reikia.
Čia panaši situacija su mano HP Pavillion DV25, pasiryžau tvarkyti, nors daugelis sakė paleist ant dalių. Susitvarkiau ir sau sėdžiu laimingas. Skaityk naujutėlaitis HP DV25 išėjo už 300 Litų (ačiū KT819GM).
Mafia II paveža, tinklapių kodavimas žiauriai patogus (nors sakė čia kažkas, kad per mažas ekranas), tai prisijungiau prie 23" moniko. Super, daugiau nieko nereikia man :)
MrMyWay:
--- Citata iš: ConnectIT Liepos 06, 2011, 17:25 ---
Na, kaip aš minėjau anksčiau, keitimas būtų arba neįmanomas, arba neracionalus. Šiuo atveju išėjo antras variantas. O programavimui visai nereikalingi galingi kompiuteriai. Kodą rašyti gali ir su rašomąja mašinėle. Taigi, ką mes turime. Sukišai beveik 400 LTL į bevertį muziejinį eksponatą ir džiaugiesi daug sutaupęs. Kai tuo tarpu už 1.000-1.200 LTL galima nusipirkti normalų kompiuterį, kuris patenkins daug didesnį poreikių spektrą. Ką darysi, kai vietos nebeužteks ar dar kokia detalė pasirodys besanti per silpna. Vėl keisi? Tai ar ne tas pats ant to paties išeis? Viskas šiais laikais įmanoma, tačiau kartais verta nutylėti tokius sprendimus, kurie yra beprasmiai ir verčia žmogų tuščiai viltis.
P.S. Jei nupirkai jį vaikams laužyti, tai taip ir sakyk. Gal ir neblogai išsisukai, bet tada nevadink jo kompiuteriu ir nevaidink, kad su juo užkariausi pasaulį. Sėkmės!
;)
--- Baigti citatą ---
Tokiu zodziu kaip tu dabar parasei as ir neminejau, ir mineti negalvojau.. Kolkas siame gyvenime smarkiai taupyti dar neteko, uzdirbu saziningai pinigus, ir leidziu juos taip kaip ismanau.. uztenka.. Pasaulio uzvaldyti nesiruosiu, kazkaip vaikiskai skamba.. Jei as tau nupirksiu tikrai gera ir brangu kompiuteri kaip tu juo pasauli uzvaldysi? ;D Nereikia cia tu beprasmiu zodziu, tai buvo mano principo reikalas.. Ir as ivygdziau savo tiksla.. kaikuriems ir tam ryzto neuztenka..
Wyshniukas:
Jūs humorą jauskit visi, chill.
Navigacija
Eiti į pilną versiją