Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

TOSHIBA SP6000 vaizdo plokštė

<< < (3/4) > >>

KT819GM:
Atsakymas paprastas - nieko neiseis, nebent nori perkurti puse kompiuterio. Tiesiog per senas aparatas.

MrMyWay:
Tiek to  :) Verta buvo pabandyt.. Ir tiesiog norejosi zinoti  8) Nedaznai isties zaidziu, nera kada, bet retkarciais uzeina noras.. Teks stacionaru tam reikalui naudot.. Sis bus internetui ir programoms, bei filmams.. Aciu uz atsakymus
Įrašyta: Liepa 04, 2011, 21:32Sveiki dar karteli..  ;) Sakau reikia pranesti, kad jusu teiginiai buvo labai neteisingi.. paskambinau pagal interneta i kompiuteriu taisykla. Kazkur po poros valandu atvaziavo paziureti, Mano 16 mb lustas, kazkur per valanda buvo pakeistas i 512 is kitos naudotos toshibos. Zaidimai visi man reikalingi puikiausiai eina, ir visa tai atsiejo vos 150 lt plius atvykima 20.. Tai va..

KT819GM:
Na gerai kad mes visi cia ekstrasensai susirinke ir galim nuspeti kad pas tave buvo neintegruota AGP plokste. Anyway, skamba keistai, bet jei tiesa vistiek buvo neverta 'vos' 170 LT sukisti i 200 LT kibira. Sekmes.

esnyper:
Na kaip už 370Lt tai visai neblogas kibiras išėjo. Bet asmeniškai aš nebūčiau kišęs tiek pinigų į šį tuoj būsiantį antikvarą :)

MrMyWay:
Antikvarai su laiku gera kaina igauna... ;) Tie kompiuteristai issiziojo kai pamate nauja tokio modelio kompiuteri.. Klause is kur parveztqas, ir klause ar keleta tokiu nauju i ju ofisa ar negauciau.. Bet deja negaliu gaut.. Nes pro muitines sunku praslysti, o draugui pavyko paslepti kazkaip.. Mano naudojimu jo galios uztenka, nesinaudoju programavimais, nemoku daugelio kompiuterio funkciju, kurias mokate jus.. pasedeti facebooke, panarsyti internete, ir pazaisti koki NFS, Manhunt ar GTA man jo pilnai uztenka, ir vaikams dar liks rasineliams parasyti..  :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją