Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
TOSHIBA SP6000 vaizdo plokštė
MrMyWay:
Sveiki. Turiu toki laptopa. neseniai nusipirkau. Siaip puikiai veikiantis, bet tik neseniai pastebejau kad vaizdo plokste 16 mb.. Joks normalus zaidimas neina, nors daznai ir nezaidziu kartais atsipalaidavimui toks poreikis atsiranda.. Visur forumuose rasiau, bet visi ignoravo, ir ne vieno atsakymo.. Tikuosi jus padesit.. Noriu zinoti ar keiciasi siame laptope vaizdo plokste? Noreciau nors 256 mb isidet... Tai prasau jei kas zinot, ar zinot kas zino, praneskit man. pasikonsultuosiu, ir zinoma nupirksiu jei kas turite.. Is anksto Aciu.
ConnectIT:
Manau, kad ten integruota ir nėra galimybių/neracionalu ją perlituoti. Koks kompas, tokia ir vaizdo plokštė. Ar manai, kad nusipirkus seną pigų automobilį jame klimato kontrolė, autopilotas, elektriniai langai ir šildomos sėdynės bus?
MrMyWay:
As juk ir nesakiau kad begu ja keisti. Esu girdejes kad galima pakeisti todel ir klausiu. Esant galimybei pakeisciau. Nes laptopas naujas, draugas is Indonezijos atveze, supakuota, Sndeliuose uzsilike ju tukstanciai sake. I sena as ir negalvociau deti..
ConnectIT:
Na, kompiuteris yra tikrai senas. Visai nenustebčiau, jei nustotas gaminti kokiais 2002 metais, geriausiu atveju 2004 metais. Jei jis būtų naujas, jame nebūtų 16MB vaizdo. O šiuo atveju pakeisti vaizdo plokštės greičiausia neįmanoma arba neapsimoka. Bet galbūt atsiras kas nors mokytas geriau...
MrMyWay:
Man svarbi visu nuomone.. Nors klausimas liko neignoruotas. Mazai`as suprantu tuose kompiuteriuose, bet sako kad jei vaizdo plokste eina kartu su motinine, tada nekeiciama, nebent perlituojama kita plokste, jei plokste atskira, tada galima keisti.. Kadangi kompiuteris naujas, tai galvojau pabandyti. tegul ji ir seniai baige gaminti, bet dezuteje gulejo tiek metu neatidarytas, tai nieko nesiskiria nuo nupirkto siuolaikinio. Dirba tikrai greit nors RAM tik 512, ir HDD 20 gb .. Tiek to, dar keleta nuomoniu perklausysiu, jei neimanoma, bus namu kompiuteris, bet jei yra nors menkiausia galimybe as ja pasinaudosiu..
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją