Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
beda su hp dv5
Viliz:
Rupuze rupuzele... vel man tas pc uzlinko. si karta ta pati dainele tik mirksi viena karta num ir caps :( gal yra pasiulymu ka daryt? kaip patikrint, kad tikrai CPU kaltas ir kiek kainuotu nauja pakeisti?
ConnectIT:
Kaip suprantu, RAM'ų kaitaliojimas nebepadeda... Spėju, kad grybauja motininė... Kur gyvena geri meistrai tikriausiai jau supratai. Dėl nuolaidų tarkis pats. Aišku, gali bandyti pats viską iki siūlo išrinkti, išvalyti, surinkti ir tikėtis, kad veiks. Bet aš jau žinau, kiek čia vargo viską tinkamai atlikti, tai net nesiūlau. :o Reikia kažkada ir meistrams duoti užsidirbti. ;)
Viliz:
--- Citata iš: ConnectIT Liepos 12, 2011, 20:59 ---Kaip suprantu, RAM'ų kaitaliojimas nebepadeda... Spėju, kad grybauja motininė... Kur gyvena geri meistrai tikriausiai jau supratai. Dėl nuolaidų tarkis pats. Aišku, gali bandyti pats viską iki siūlo išrinkti, išvalyti, surinkti ir tikėtis, kad veiks. Bet aš jau žinau, kiek čia vargo viską tinkamai atlikti, tai net nesiūlau. :o Reikia kažkada ir meistrams duoti užsidirbti. ;)
--- Baigti citatą ---
Na daviau užsidirbti, nunešiau meistram, pasakė, kad procesorius sudegęs. Turėjau HP DV6 ant dalių, tai nunešiau procesorių - po kelių valandų paskambino ir pasakė, kad motininė sudegus :D Tokia jau šita HP serija šūdina. Galvoju gal ant dalių paleisti man jį. Kiek kažin gaučiau už jį tokį?
KT819GM:
O kiek noretumei? Parasyk i privata jei rimtai mastai, dv6 ir reiktu.
Navigacija
Eiti į pilną versiją