Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

win neuzkrauna

<< < (7/8) > >>

ConnectIT:

--- Citata iš: Hii  Gegužės 24, 2011, 23:14 ---pries tai ta hdd rneratoeger 2011 kai uzbootina y usb ir dbr raso kad 1,91gb laisvo is 1,91 suformatavau usb vis tiek raso kad bendra vieta ~2gb nors usb - 4Gb :? :D

--- Baigti citatą ---

Čia nėra didelės reikšmės, programai normaliai funkcionuoti turbūt ir 8MB užtektų... Kai performatuosi normaliai kompe, vėl visus GB parodys. ;)

--- Citata iš: Hii  Gegužės 24, 2011, 23:14 ---bandau ieskot nucrakinta tos programos
hdd rneratoeger 1,71 bandysiu sita :)

--- Baigti citatą ---

Bandyk rneratoeger, bet aš rekomenduoju Regenerator... :D

Hii:
bsk suklydes buvau rasydamas.
dabar per 1-2min praskanavo tiek kiek per 3h. tačiau uzkrove 1,13% rado 1 B ir raso regenerating... o dbr jau 2 Bad :)
Įrašyta: Gegužė 24, 2011, 23:421.13% 5 bad sector ir regenerating..

esnyper:
Palik ramybėj per naktį :) Ko gero iš ryto rasi dar nebaigusį skanuoti, kitaip tariant ilgos dainos ;)
Tarp kitko siūlyčiau pasiruošti ir morališkai, ir finansiškai, kad ne už ilgo teks nusipirkti naują HDD.

ConnectIT:
Na, gerbiami kariai, kaip sekėsi kovoti su blogiečiais? :D Šiaip natūralu, kad pas jį pradžioje gyvatynas užsiveisęs, nes jau nuo bootloader'io bėdos prasideda. Ir toliau ne pyragai, nes ties 30% instaliacija nebegali įrašyti. Turėjau aš tokius kompus kelis, tai abiejų hardams rezultate blogai baigėsi. Teisingai esnyper sako. Jei garantinis, tai pats net nevark, o jei ne - ieškok naujo hardo.
;)

Wyshniukas:

--- Citata iš: ConnectIT  Gegužės 24, 2011, 19:35 ---Nu dar nesu girdėjęs, kad System Restore taisytų BOOTMGR IS MISSING arba NTLDR IS MISSING. ;)

--- Baigti citatą ---

Full factory restore turėjau omeny, System restore beviltiškas atvejis dažniausiai ir pats žinau.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją