Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
win neuzkrauna
Hii:
man net nedave pasirinkti repair ir scan is kart pradejo skanuot :? bandysiu eit y bios'ą
ConnectIT:
--- Citata iš: Hii Gegužės 24, 2011, 22:34 ---man net nedave pasirinkti repair ir scan is kart pradejo skanuot :? bandysiu eit y bios'ą
--- Baigti citatą ---
Pasižiūrėk BIOS'e, o ką dar galiu pasiūlyti tai nusiteikti siųsti naujesnį HBCD (v9.9/v12.0). Daug laiko praėjo nuo tada, kai v9.3 naudojau, gal jau jis paseno arba aš pasenau ir paskubėjau jį siūlyti... :D Išsiaiškink, kurių versijų sudėtyje yra HDD Regenerator (DOS)...
Hii:
gal sios ft ka pades :)
ConnectIT:
Jei antrame screen'e paskutinio nustatymo "SATA Controller Mode: Compatibility" tu dabar nekeitei (jis toks buvo visada), tada bandyk naujesnį HBCD, kaip minėjau. Ten bus platesnis controller'ių ir hard'ų palaikymas, naujesnė HDD Regenerator versija. Taip pat bandyk gauti laužtą HDD Regenerator, paskutinę versiją ir paleisti iš USB atmintuko.
Hii:
pries tai ta hdd regenerator 2011 kai uzbootina y usb ir dbr raso kad 1,91gb laisvo is 1,91 suformatavau usb vis tiek raso kad bendra vieta ~2gb nors usb - 4Gb :? :D
bandau ieskot nucrakinta tos programos
hdd regenerator 1,71 bandysiu sita :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją