<...> žmonių skaičius tolygus nuliui. Jei taip ir toliau - ekspromtu.
Galvojau aš blogai matematiką moku, bet pasiėmiau Nokia kalkuliatorių, ilgai vargau ir niekaip man jo nepavyko įtikinti, kad 3 lygu 0.
Iš kur toks pesimizmas?
asrelka, išbaidysi potencialius dalyvius tokiais pareiškimais!
Aš nesuprantu, kuo blogai iš anksto susiplanuoti ir žinoti? Ramuma visiška tada. Užsakyti užteks ir dieną prieš, kai bus aiškus tikslus dalyvių skaičius. Užsakysim ne iš "blatnumo", o kad nereikėtų stoviniuoti valandą laukimo rėžime, kaip Panoramoje prie picerijų pietų metu... O juk penktadienis...
Kad
netuščiažodžiauti, rodau pavyzdį ir siūlau pirmas. Net neabejoju, kad bus apie ką intelektualiai padiskutuoti, pasidalinti patirtimi, pasipergyventi prie bokalo, bet kad būtų dar smagiau, galime sulošti vieną kitą pulo partiją. Mėgstu tą žaidimą prie alaus, nesu aukšto lygio žaidėjas, tiesiog retkarčiais smagu pasirungti su kuo nors. Todėl nesiūlau restorano ar picerijos - siūlau pulo barą. Pagooglinęs radau netoli Baltojo tilto (VCUP) įsikūrusį biliardo klubą
"Free Ball". Nesu ten buvęs, gal kas iš jūsų yra užsukęs? Sakykite visus už ir prieš, siūlykit savo variantus.