Na nebent... Tie kas turi.. Lietuviškas mentalitetas, jog mano turimas daiktas pats geriausias. Tėtis vairuoja, davė pavairuot ar pats vairuoju, tai ta mašinų markė pati geriausia. Aš jas dievinu ir esu jų fanas, turiu visur tai skelbti. Mano tel nokia/se/iphone pats geriausiaas, kiti gamintojai š , nes tik jis man patinka ir t.t. Atsibuskit...
Čia jau man per žandą Tiesą pasakius ilgai laukiau tokio pastebėjimo
Apie nieką asmeniškai tikrai nekalbėjau, nematau prasmės užuominom mėtytis, kai yra tikrieji vardai. Kalbėjau apskritai. Jei tame matai save - reiškias yra progresas. Ne kiekvienas sugeba tai pripažint
Mindaugai, na zmogus prase pigios Nokia su touch, tai ka tu siulai ? as tada nesiulau brangaus HTC ar pan...
Remigijau, aš tikrai nekalbu apie visus pigius telefonus. Aš kalbu konkrečiai apie 5230. Pameni, kažkada dar pirkau iš tavęs stovą , su tikslu , kad 5230 vietoj navigacijos naudosiu... Nežinau, gal man su regėjimu prastai, gal matau kitu dažniu ar pan. Bet aš su ja automobilyje nesugebėjau nieko įžiūrėt kas ekrane. Nors net saulė nešvietė. Ką jau kalbėt , kai šviečia ji. Grupiokas apsikabinęs tą 5230 vaikšto, kad tik šešėlį padaryt ir pamatyt ekrane numerį. Pvz n97/n97mini tikrai gerai matos ir saulėtą dieną. Aišku šauksit, jog čia per brangūs tel., bet tikrai nepastebėjau kažko panašaus ir su kitais panašiais modeliais. Čia tik mano nuomonė. Jei minia sako kitaip, tai gal balta varna aš