Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Padėkit dėl frontpage
DIPSIukas:
Tai va tik prieš kokią savaitę pradėjau naudoti frontpage ir kilo porą klausimų.
1. Kai parašau teksto eilutę , ji yra pavinguriuojama raudonai, kaip tą pavinguriavimą raudoną panaikinti ?
2. Įterpiu paveikslėlį ir man reikia, kad iš to mano paveikslėlio atsirastų jų dar daugiau, na , kad jie po visą puslapį išsimėtytų, na , kai yra įterptas paveikslėlis ir kitur visur baltas fonas, tai man reikia , kad tą baltą foną apimtų tas paveikslėlis.
3. Kaip sukūrti nuotraukoms piktogramas?
4. Kodėl, kai sukuriu hyperlinka ir skaitom yra žodis avinas paspaudžiu ant žodžio avinas man numeta į apačią kur ir yra informacija apie tą aviną, o kai atidarau savo puslapį per naršyklę , spaudžiu , bet į apačią nenumeta , kodėl taip yra ?
Tikiuosi galite padėti.
esnyper:
Visu pirma, susirask normalų editor'ių. Siūlau Adobe Dreamweaver. Gali iš Adobe'ės atsisiųsti nemokamai pabandymui.
1. Spell chenking'ą išjunk.
2. Nelabai supratau klausimo
3. Sumažinti paveiksliuką ???
4. Čia jau į kodą reikia žiūrėt...
DIPSIukas:
2. Nu iterpiu paveiksliuka ir man reik, kad jis ne vienas butu, o ju daug, kad visas puslapis butu uzpildytas, supranti? Tokiu kaip daug jo kopiju atsirastu, salia vienas kito.
1. Kaip isjungt ta spell chenkinga ? (as zalias)
4. Kokia koda ?
3. Tiesiog sumazinti ?
ConnectIT:
Mesk tą frontpage iš galvos ir pradėk su tekstų redaktorium (pvz. Notepad++) ir html/css tutorialais internete...
2. Jis ten turbūt foną nori padaryti. ;D
4. "Kokia koda ?" Škoda ;D ;D ;D
3. Kad pixelių mažiau sudarytų.
esnyper:
2. CSS:
--- Kodas: ---background-image:url('paveiksliukas.gif');
background-repeat: reapeat-x;
--- Baigti kodą ---
Daugiau apie tai: http://www.w3schools.com/css/css_background.asp
4. Kodą kurį parašei. (HTML)
3. Priklauso nuo to, ko reikia. Kam bus naudojama? Jei piktograma - taip, sumažint.
P.S. Jei neturit ko pasakyt - geriau patylėkit.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją