Labai dėkui už patikrinimą,
Radau forumuose, kad kitiem irgi buvę panašių problemų ir požymių čia (pirmas post'as), paskaičius panašu, jog žmogeliui problema ne su hardware, nes telefonas nulūžo update metu. Gal dar yra vilčių. Visgi reiktų box'o jei iš tiesų gaivint
Na, išbandžiau viską, ką buvau sugalvojęs. Dar kelios programos yra, kurias galima būtų bandyti, bet tam man Win reikėtų persirašyti. Kol kas tiek laiko neturiu. Kabelis kietesnis nemanau, kad padės, bet reikia palaukti, ką forumo meistrai pasakys...
Jei manai, kad padės BOX'as, tai nebūtina į MTTC nešti, gali nešti visur, kur BOX'ą turi. Net
Forumo Meistrams siųsti (manau, kad čia pigiausias variantas iš visų būtų). O dėl MTTC, tai 25 Lt čia už tai, kad jie prie NSU prijungia
veikiantį telefoną ir eina parūkyt. O tavo atveju net neabejok, kad kainuos daugiau. Aišku, jei remontas kainuoja brangiau, nei pirminė sutarta kaina, tada jie skambina ir klausia "ar remontuoti?", bet jei sakai, kad ne, tai už testavimą vistiek 20 Lt nulups.
Nežinau, man panašu, kad šiam telefonui smegenys nuo kūno atsijungę, atmintis nepasiekiama...
Įrašyta: Balandis 25, 2011, 16:15
that may be coz ADL loader got corrupted.
You need to get it flashed via some box like JAF/MT box etc. only hardware boxes can repair damaged ROM/loader.Čia iš tokių piniginės neglostančių minčių. Aišku, geriau nei HW gedimas.