Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Qompaq nesiojamas kompiuteris

<< < (2/3) > >>

tadasas99:
 pas mane dell tapati rodo, nesiau taisyti tai pasirodo motininej maitinimo mikruskes nusvile, krc nepataiso, o nauja motinine 450lt! bet jei garantinis tau likes tai phx, jei reiks tai ir nauja motinine ides!

ConnectIT:

--- Citata iš: tadasas99  Kovo 29, 2011, 08:12 --- pas mane dell tapati rodo, nesiau taisyti tai pasirodo motininej maitinimo mikruskes nusvile, krc nepataiso, o nauja motinine 450lt! bet jei garantinis tau likes tai phx, jei reiks tai ir nauja motinine ides!

--- Baigti citatą ---

Na nežinau, kaip tau nepataiso tokio gedimo. Reiškia kažkur ne ten neši. Ir apskritai DELL garantija daugumoj trims metams, tai nelabai suprantu, apie kokius pinigus kalba, kai toks gedimas...

ryckiusss:
Motinine dead.

tadasas99:
 matai, as ji tokios bukles gavau, garantinio neturiu, nesiau vilkaviskyje, tai man ir paaiskino vezk i vilniu ten gal pataisys, esme kad tas mikruskes reik uzprogramuot paskui ilituot, pas pus kaime ju niekas neprogramuoja, o ir skelbimuos ieskojau motinines tai ne viena radau su tuopaciu gedimu!
 kas turit dell inspirion 1521 kuo greiciau atsikratykit!

YOO:
to ConnectIT: su dell garantiniu yra milijonai niuansu Lietuvoje, tingiu labai gilintis, bet gaunasi taip kad nors ir garantinis, bet uz kai kuriuos darbus praso susimoket
to tadasas99: pas ka nesei ? pas Aliu ?

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją