Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Qompaq nesiojamas kompiuteris

<< < (3/3)

ConnectIT:
to YOO
taip Lietuvoje apskritai yra milijonai niuansų. Global waranty = limited waranty. Pavyzdžiui, jei telefonui sugedo ne klaviatūra ar garsiakalbis - reiškia jis gavo drėgmės. Vasarą - dar ir smėlio. Vienur vaizdo plokštes keičia be garantijos, kitur - su. Todėl jei neatėjai į servisą, kur kažkas kažką sugeba ir dar gauna $ iš gamintojų - pamiršk apie kompą. O ir ten, kur žmonės užsikasę vien dėl to, kad kažką sugeba, jei nenutrenksi sekretorei ant stalo tokiu žvilgsniu, lyg tuoj kažką papjausi, tai lauksi kokius tris mėnesius.

YOO:
del telefonu garantiniu visiskai nesutinku...turim sutarti su MTTC ir jiems siunciam, na tiesiog mes is to negaunam ne lito, tik zmoniu priekaistus, bet darome kad zmonems butu patogiau. Tai jei zmogus siuncia i garantini, ir jei garantinis atmeta tai po to dazniausiai palieka man taisyt jau mokamai, tai per 9 metus ne vienas telefonas garantinio nebuvo atmestas uz nieka arba bent uz menknieki...Jau atnesa apdauzytais korpusais.. na matosi kad jis krites belekiek kartu ir garantinis tikrai turetu atmest, bet buna taisomas kaip garantinis. Kelis kartus teke net dregme isvalyt ir garantinis ar nepastebejo ar nenorejo pastebet, bet taise... Vat ar tas taisymas visada buna kokybiskas, tai jau kita tema... nes buna kad ta pati telefona siunti 3-4 kartus :)
Aisku tu kalbi is zmogaus, kuris atnesa taisyt puses, o as is meistro. Nes kad ir atnesa taisyt ne su garantiniu, o man.. tai kurie tewlefonai buna sudreke, tai priimant 90 proc ju seimininkai buna linke galva guldyt kad tikrai ne. O kai parodai vietas dregmes, kaip pabale buna detales, jie nelabai ir mato... ai na cia gal kita tema... :)

tadasas99:
 nzn vardu, krc nuo naujos norfos pro saliome, sviesafora tiesiai pravaziuoji ir ant namo zenklas tv remontas, ten ir kompus taiso!
 koki atsiliepimai apie ji?

ConnectIT:

--- Citata iš: YOO  Kovo 30, 2011, 08:18 ---del telefonu garantiniu visiskai nesutinku...turim sutarti su MTTC ir jiems siunciam, na tiesiog mes is to negaunam ne lito, tik zmoniu priekaistus, bet darome kad zmonems butu patogiau. Tai jei zmogus siuncia i garantini, ir jei garantinis atmeta tai po to dazniausiai palieka man taisyt jau mokamai, tai per 9 metus ne vienas telefonas garantinio nebuvo atmestas uz nieka arba bent uz menknieki...Jau atnesa apdauzytais korpusais.. na matosi kad jis krites belekiek kartu ir garantinis tikrai turetu atmest, bet buna taisomas kaip garantinis. Kelis kartus teke net dregme isvalyt ir garantinis ar nepastebejo ar nenorejo pastebet, bet taise... Vat ar tas taisymas visada buna kokybiskas, tai jau kita tema... nes buna kad ta pati telefona siunti 3-4 kartus :)
Aisku tu kalbi is zmogaus, kuris atnesa taisyt puses, o as is meistro. Nes kad ir atnesa taisyt ne su garantiniu, o man.. tai kurie tewlefonai buna sudreke, tai priimant 90 proc ju seimininkai buna linke galva guldyt kad tikrai ne. O kai parodai vietas dregmes, kaip pabale buna detales, jie nelabai ir mato... ai na cia gal kita tema... :)

--- Baigti citatą ---

Kaip lengva "paskandinti" telefonus aš mačiau savo akimis ir ne vieną kartą. Piktdžiugiškai sakau, kad jei kiekvienas įvertintų vietą, kur numetė savo telefoną (ar ne per karšta, ar ne per drėgna, ar ne tiesioginiai saulės spinduliai, ar ne pūga), tai daugiau neturėtų ką veikti gyvenime, kaip tik būti nepataisomu kompiuterastu. Tiek su įgaliotom meistrinėm nesu susidūręs kiek tu, kad galėčiau spręsti, bet iš žmonių atsiliepimų susidariau įspūdį, kad jie praleidžia po remonto testavimo etapą ir vietoj to duoda su tuo telefonu paskambinti savo sekretorei kuri myli savo testinę kortelę, tačiau niekaip neišsirenka sau telefono.

YOO:
na jau cia varom nelabai i tema, tai va dar sukuriau tema susijusia su MTTC:
http://www.mobiles.lt/forum/index.php/board,105.0.html

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją