Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kompiuteris iš dalių

<< < (4/4)

hanzyzz:

--- Citata iš: esnyper  Vasario 26, 2011, 12:55 ---
--- Citata iš: dedulinas  Vasario 26, 2011, 12:48 ---mano manymu intel patys geriausi kiek esu turejes tai tik intel nes kiti man lievi, nesu zaidimu megejes, bet mano manymu intel geriausiai yra darbui ir t.t

--- Baigti citatą ---
Blogai manai...

--- Baigti citatą ---
Tikrai blogai manai, tikriausiai pats naudoji intel tai todel taip ir sakai.
Įrašyta: Kovas 02, 2011, 17:34
--- Citata iš: dedulinas  Vasario 26, 2011, 13:09 ---man tai jie nebent tik zaidimam o daugiau nezinau, tikrai neblogi bet intel darbui tikrai daug geresni ;)

--- Baigti citatą ---
Galetum pavyzdziu pasakyti kuo ir kaip geresni intel darbui ? :)

esnyper:
Intel visu pirma senesnė įmonė. Mano akimis žiūrint Intel firma yra solidesnė, ko pasekoje turime brangesniais prekias. Intel kokybė ko gero geresnė, Intel procesoriai (naujesni) tikrai geresni negu AMD. Overclockingui labiau pritaikyti Intel... nVidia vaizdo plokštės ko gero geriau veikia su Intel (AMD su ATI analogiškai).

Kalbėjausi su normaliu kompiuteristu (pažįstamas, akis į akį taip sakant) dėl procesorių. Sako jei trūksta pinigų - imi AMD, jei gali sau leisti  - Intel be kalbų. Ne veltui manau...

remooner:
visu pirma nera didelio skirtumo tarp senojo quad coro ir naujuju i5 i7 ziurint ant zaidimu prasme 4 fps ant max rezoliucijos tegauna kompas viskas priklauso nuo vaizdo plokstes o ne nuo procesoriaus galingumo ir naujumo pasijemiai na zinoma naujesnis turi savo pliusu bet del 4 fps savo quad coro nekeisciau nera dar tokiu zaidimu kad nepanestu procas p.s dabar gali pasijimti gtx 570/580 arba gtx560 ti vaizdo plokstes beto tavo tame (builde) nejimciau gygabyte kortos nes overklokui yra geriausia msi gtx460 hawk talon atack iki 1000mhz clokinasi tdl ir gygabyte aplenkia 5% nors ir overclokinta + kam tau kompas su sli konfiguracija jei nejemi geriausiu vaizdo kortu uztenka ir su vienu pcie 2.0 x16 nes tavo ploksteje bus dvi vaizdo plokstes jos nusimus iki 8x sumazins pusiau greiti

garof1:
Man tai tavo buildas labai patiko. Na,tik keletą pakeitumų ir viskas būtų liuks. :)

tadasas99:

--- Citata iš: dedulinas  Vasario 26, 2011, 12:57 ---kodel blogai ? matai as tik intel tepripazystu

--- Baigti citatą ---
as galiu tik lada tepripazint bet tai lados nepadarys geresniu automobiliu! 8)
 o seip reik ziuret ne tik i ghz, o ir i spartinancios atmintines kieki, ir vidinio-isorinio dazniu santiki, nuo siu parametru ir priklausys procesoriaus nasumas, ir visiskai nesvarbu ar intel ar amd, jei parametrai geresni tai ir cpu nasesnis!

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją