Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Kompiuteris iš dalių

<< < (3/4) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: dedulinas  Vasario 26, 2011, 13:09 ---man tai jie nebent tik zaidimam o daugiau nezinau, tikrai neblogi bet intel darbui tikrai daug geresni ;)

--- Baigti citatą ---

Darbas darbui nelygu, todėl teigti kad vienas ar kitas gamintojas skirtas geriau yra nelogiška. Bet diskusija yra ne šiame klausime, todėl aš nesigilinu toliau. Tai tik mano nuomonė.

--- Citata iš: esnyper  Vasario 26, 2011, 10:27 ---Socketą dėl proco rinkausis :) Durnai čia išėjo :) Ko gero, kompą reikia surinkti, kad paveštų naujus žaidimus, nes kaip sakiau - kompas bus ilgam.

--- Baigti citatą ---

Šitie naujieji CPU geri (apart tos Intel klaidos), visi liaupsina ir t.t, bet kyla klausimas ar verta investuoti 1k LTU vien tik į procesorių? Tu to kompiuterio vis tiek 10 metų nenaudosi, keisi komponentus karts nuo karto. O tuo labiau su metais pradingsta tas nors žaist žaidimus ir turi tik elektrą srėbiančią dėžę.
Aš asmeniškai su i3 540 (HT, 32nm), 4GB DDR3 Dual, 4670 512MB GDDR5 ir miniITX H55 chip'u nematau sau vargo nei su 1080p (20% CPU apkrova būna), nei su žaidimais (Mafia II max), energijos mažiau siurbia visumoje. Mano aušintuvas pasyvus, niekas korpuse nekaukia ir t.t. Toks rinkinys man tarnaus ilgai ir nuobodžiai. Taip kad gal verta pagalvoti apie kitokį rinkinį?

--- Citata iš: esnyper  Vasario 26, 2011, 11:31 ---Viskas būtų OK, jei ne Nvidia vaizdo plokštė, kurios pusę pribambasų nebeveiks su AMD procesoriumi.

--- Baigti citatą ---

O kokie "pribumbasai" veikia nVidia su Intel?

--- Citata iš: esnyper  Vasario 26, 2011, 10:27 ---Beje, ką geriau rinktis? 2x2Gb ar 1x4Gb RAM? Kaina nesiskiria...

--- Baigti citatą ---

2x2GB.

esnyper:

--- Citata iš: Wyshniukas  Vasario 26, 2011, 13:54 ---Šitie naujieji CPU geri (apart tos Intel klaidos), visi liaupsina ir t.t, bet kyla klausimas ar verta investuoti 1k LTU vien tik į procesorių? Tu to kompiuterio vis tiek 10 metų nenaudosi, keisi komponentus karts nuo karto. O tuo labiau su metais pradingsta tas nors žaist žaidimus ir turi tik elektrą srėbiančią dėžę.
Aš asmeniškai su i3 540 (HT, 32nm), 4GB DDR3 Dual, 4670 512MB GDDR5 ir miniITX H55 chip'u nematau sau vargo nei su 1080p (20% CPU apkrova būna), nei su žaidimais (Mafia II max), energijos mažiau siurbia visumoje. Mano aušintuvas pasyvus, niekas korpuse nekaukia ir t.t. Toks rinkinys man tarnaus ilgai ir nuobodžiai. Taip kad gal verta pagalvoti apie kitokį rinkinį?

--- Baigti citatą ---
Va va va, nieko daugiau man nereikia :) Ko gero užtektų, kad 1080p temtų ir viskas, tačiau noriu Mafia 2 pažaist... Gal dėl to, kad Mafia 1 aš kokius 8 kartus perėjau ir dar nenusibodo žaisti... Ko gero geriausias visų laikų žaidimas.

Jei nesunku parašyk man až su tiksliai duomenim tavo kompiuterio. Nes mokėti už dėžė 2+k Lt yra totalus non-sensas.

Kam įdomu bus:
Wyshniuko komplektacija: http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=HcqxDQAwCAOwl0gTChH%2F%2F1XRzYOJNgqD4emM9uqeqrtSkYZWdpP7Mizpx4SIaA4e - Suma: 1465.00 Lt Tokia?

Geriausia komplektacija: http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=HcnJDcAwDASxlrQaXYb77yuKfwSIJmmuLq1M%2BZMbVauQOWdWaSKOfimQDY%2FZFex%2F - Suma: 2990.00 Lt

Vidutinė komplektacija: http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=HcnJDQAwCAOwlUjSEhD779XjZ8lsFqsHo6SdX2Yo82ohqK4nwhVf3d56u7GEKA0O - Suma: 2600.00 Lt

Šiaip sau komplektacija: http://www.1a.lt/shopping_cart/?content=Jcq5EQAgDAOwlWyc99h%2FLwJ0KiRagGtzi9VMjswEhK660xUjB8rbn4j4oomoiQc%3D - Suma: 2059.00 Lt

foxass:
Man keista kodel visi ziuri tik i PENTIUM procesorius. JUk AMD greitesnis ir patvaresnis, bei jis dirba net didele apkrova o pentiumas uzstringa ir daryk ka nori su juo.

esnyper:
Nežinau kur dingo dedulinas žinutė, tačiau atsakau į ją:

--- Citata ---Dažnai tenka išgirsti/perskaityti tokį stereotipą, gyvą dar nuo Pentium4 ir Athlon XP/64 laikų, : ¥AMD geriau žaidimams, o Intel darbui.´. Tai yra pasenęs mąstymas. Šiuo metu Core mikroarchitektūros Intel gaminiai gana stipriai lenkia A64 X2.
--- Baigti citatą ---
Info pasenus truputį, tačiau kuo puikiausiai tinka :)

--- Citata iš: foxass  Vasario 27, 2011, 10:27 ---Man keista kodel visi ziuri tik i PENTIUM procesorius. JUk AMD greitesnis ir patvaresnis, bei jis dirba net didele apkrova o pentiumas uzstringa ir daryk ka nori su juo.

--- Baigti citatą ---
Mano asmeninė patirtis byloja visai ką kitą... Lieku ištikimas Intel'iui.

foxass:
Nezinau kodel bet intelis man kaip peilis po kaklu :D na bent jau PENTIUM 4 turejau 3 ir visus norejau kuo greiciau iskist nes man jie yra per leti. Isigijau AMD Athlon ir zymei jauciasi greitesnis ir darbui jis man laiau tinka. Na Dabartinei Pentium kur jau 2 ar 4 branduoliai tai viskas kitaip nes jie spartesni ir greitesni bet as lieku istikima AMD :D

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją