Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
Padėkit apsispręsti dėl laptopo likimo
esnyper:
Taigi, reikia laptopo internetui, web kūrimui (Adobe Web Premium) ir dar porai programų (žaidimai nėra būtini, bet jei paveš - aš nieko prieš) :) Turiu laptopą HP Pavilion DV2500 Intel Core Duo 1.5Ghz, 2GB RAM, HDMI, 160GB HDD ir t.t. Dar kaip pliusas - gražus dizainas, kompaktiškas :) Bet turi jis problemą, buvo aplietas alumi. Neštas pas meistrus, tie pasakė, kad neįsijungia kažkuris iš procesorių. Remontas - nauja motininė. Yra variantai:
1. Parduoti dalimis ~250Lt pridėti savo ~350Lt ir nusipirkti kitą laptopą.
2. Pirkti MB iš Kinijos už 300Lt sumokėti mokesčius ~70Lt.
3. Pirkti MB iš UK už 400Lt ir nemokėti mokesčių.
Pirmasis variantas kaip ir galėtų atkristi, nes už 600Lt nieko rimto nepaimsi (ar bent panašaus į HP DV2500). Taigi, padėkit apsispręsti :)
KT819GM:
Kazin ar DV2 serijos kompas yra skirtas tokiems darbams, bent jau man matrica per maza ir panasiai. Taip pat nepamirsk kad aplietas alumi dazniausia nesibaigia vien motinines plokstes gedimais, gi yra dar tokios dalys kaip klaviatura, touchpad, ivairus flex ir t.t. Tad kad nebutu taip, jog sukisus 400 reikes dar dadeti simtuka. Nauja motinine is Kinijos dazniausia negarantuoja ilgaamzio veikimo, o UK greiciausia butu tik tarpine stotele plokstei is Kinijos.
Taip pat imanoma tokia plokste gauti ir Lietuvoje.
Mano 2 centai.
esnyper:
Meistrų klausiau, tai jie kosmines kainas pasakė ;) Beje, alaus gavo nedaug, vienoje vietoje. Per klaviatūros šoną. Atskleisk paslaptį kur Lietuvoj pardavinėja motinas ;)
KT819GM:
Nezinau kur pardavineja, pasitaiko tokiu kurios buna nupirktos ir i jas nededamas naujas chip kol neprireikia, siuo atveju turiu dv2000 be hdmi ir su hdmi ... Del kainos sutartume, galu gale bent 3 men garantija turetum o chip (G86-630-A2) naujas stovetu.
esnyper:
--- Citata iš: KT819GM Vasario 08, 2011, 21:33 ---Nezinau kur pardavineja, pasitaiko tokiu kurios buna nupirktos ir i jas nededamas naujas chip kol neprireikia, siuo atveju turiu dv2000 be hdmi ir su hdmi ... Del kainos sutartume, galu gale bent 3 men garantija turetum o chip (G86-630-A2) naujas stovetu.
--- Baigti citatą ---
Parašiau į až.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją