Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Padekit! Kompas ne is silpniausiu, o zaidimu netempia visai.

<< < (3/5) > >>

Kosmonaut22:
Kur cia ziema priravesi. Pas ji GeForce 8-9 serija. COMBO, ar kazkas tokio.

Is pradziu klausiau: nejaugi vaizduske kalta, pradejo visi skiest- "Defragmentuok. Cleanupink. Rasyk Service pack3".  ;D Sudas, atgyvena, o ne vaizduske.

Siaip PC pritaikyta su "Vista" dirbt. Bet nemanau, kad pageretu. Nes zaidimai tada reikalauja dvigubai stipresnes vaizd. nei "XP". Visai susiveliau krc. tuoj nuo laiptu nuleisiu, kisu pinigus i triperi kazkoki. Gal zinai esnyper kur pigiai vaizduske isigyti?

esnyper:
Ieškok skelbimuose naudotų vaizdūškių. O tavo vaizdūškės parametrų net nežiūrėjau, jugi sakei, kad pas draugą toks pat, o tempia visus žaidimus. Aš tavo vietoje mesčiau ne Višta, o Win7. O SP2 niekas jau kaip ir nebenaudoja :)

Kosmonaut22:
Pas mane 6- serija. O, gera minti davei. Pabandysiu isirasyt. Pats gal naudoji? Nebus problemu su programom, arba draiveriais skirtais "XP" versijai?

esnyper:
Kai perinstaliuosi win įjunk Update ir visus driverius jis pats susiras ir surašys. Dėl programų, tai kaip ir viskas turėtų veikti, jei neveikia bandai su compability mode. Pas mane 3 kompai (vienas laukia motinos naujos), tai senam XP (kitų neapsimoka dėti), laptope XP (darbinis, reikalinga programa kuri nelabai draugauja su win7). Kitą kompą kai tik susitvarkysiu kišiu legalią Vištą ir Linux. Šiek tiek noriu palaukti kol praeis piratų gaudymo bumas. Tada ir 7 kišiu (kas žino, gal ir legalius ???).

Kosmonaut22:
Tada "XP" SP3 bandysiu.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją