mobiles.lt

Autorius Tema: k750i ar kita rekomenduosit?  (Skaityta 5141 kartus)

Neprisijungęs KryX

Naujokas
*
Įrašai: 34 | Karma: +2/-3 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus KryX
k750i ar kita rekomenduosit?
« Įrašytas: Lapkričio 15, 2005, 22:39 »
Noriu pasimt ish tele2 tel manau noreceu pagal kajnos ir kokybes santyki k750i, bet gal galetumet patart kita? noriu tokio tel, ka jo ma nerejktu grejt kejst o butu kad ir po metu neblogas. nebutinaj is sony ericson... ir dar kokie trukumaj ir privalumaj- to k750i? lb aciu... :)

Neprisijungęs Iceman

Žinovas
Įrašai: 694 | Karma: +51/-4 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Iceman
Ats.: k750i ar kita rekomenduosit?
« Atsakymas #1 Įrašytas: Lapkričio 15, 2005, 22:56 »
Is Tele2 tai manau geresiausias pasirinkimas  butu K750i (kadangi SE W800 nera T2, tai ir nesiulau)
Pliusus turbut ir pats zinai :)
Man atrodo didziausias minusas yra tas kad nelabai garsiai groja mp3 (per ausines viskas normaliai), ta prasme sunku lauke butu isgirsti kai kasnors  tau skambina (nzn gal man taip pasirode, bet mano E398 groja zymiai garsiau). Bet kiek zinau garsa galima padidinti atnaujinus softa
  • S5

Neprisijungęs Primusas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 54 | Karma: +3/-1 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Primusas
« Atsakymas #2 Įrašytas: Lapkričio 20, 2005, 13:42 »
as ir pasiulyciau sita teleduskei nieko geresnio negausi.
-agurkai žali- :)

Neprisijungęs Van_Helsingas

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 56 | Karma: +1/-3 | Lytis: Vyras
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Van_Helsingas
« Atsakymas #3 Įrašytas: Gruodžio 09, 2005, 12:06 »
nu kodel galima paimt ir nokia 6230i bent jau turi dauguma funkciju kaip ir se k750i

Neprisijungęs kirvis

Žinovas
Įrašai: 262 | Karma: +7/-5 | Lytis: Vyras
7 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus kirvis
Siemens Sx1 |
« Atsakymas #4 Įrašytas: Gruodžio 09, 2005, 15:42 »
mano klasiokas turi k750i tikrai vertas demesio telefonas!  ;)
erikson a2618s>nokia 3310>siemens a55>siemens m55>siemens cx65>nokia 5140i>siemens sx1 fw15 cristal mod>SE K750i<br /><br /> Irc �inomas kaip pusvarskis arba IkAiTaSz18

Neprisijungęs KryX

Naujokas
*
« Atsakymas #5 Įrašytas: Gruodžio 10, 2005, 00:53 »
visu pirma tas 6230i dizainas senas ir slykstus, funkcijos nieka gera... nu krc tikraj ne tas tel kuris galetu pralenkt :) i taj ja pasiemeu k750i bet tiik ant bites nes jau ant tele2 nebebuva
« Paskutinį kartą keitė: Gruodžio 10, 2005, 00:56 sukūrė KryX »

Neprisijungęs Simply_Awake

Straipsnių autorius
*
Įrašai: 656 | Karma: +60/-2 | Lytis: Vyras
169 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Simply_Awake
Previously: asas |
« Atsakymas #6 Įrašytas: Gruodžio 10, 2005, 01:24 »
visu pirma tas 6230i dizainas senas ir slykstus, funkcijos nieka gera... nu krc tikraj ne tas tel kuris galetu pralenkt :) i taj ja pasiemeu k750i bet tiik ant bites nes jau ant tele2 nebebuva
man irgi nepergeriausias 6230i dizainas, bet cia skonio reikalas. tas kas nepatinka kitam, gali labai patikti kitam.
  • Palm Pre, Samsung S5600
Ir užlipsi ant baimes, kaip ant sprogmens tamsumoje..

Neprisijungęs KryX

Naujokas
*
« Atsakymas #7 Įrašytas: Gruodžio 10, 2005, 12:08 »
man irgi nepergeriausias 6230i dizainas, bet cia skonio reikalas. tas kas nepatinka kitam, gali labai patikti kitam.
nu taj aisku...

Neprisijungęs Menulius

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 57 | Karma: +1/-0 | Lytis: Vyras
4 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Menulius
« Atsakymas #8 Įrašytas: Gruodžio 25, 2006, 11:02 »
Is Tele2 tai manau geresiausias pasirinkimas  butu K750i (kadangi SE W800 nera T2, tai ir nesiulau)
Pliusus turbut ir pats zinai :)
Man atrodo didziausias minusas yra tas kad nelabai garsiai groja mp3 (per ausines viskas normaliai), ta prasme sunku lauke butu isgirsti kai kasnors  tau skambina (nzn gal man taip pasirode, bet mano E398 groja zymiai garsiau). Bet kiek zinau garsa galima padidinti atnaujinus softa

e398 gi 2 garsekalbiai stereo yra ir dar tie zemu dazniu tipo.. siaip ne per ausines tai e398 geriau tikrai skamba. turejau pats ji. bet va mano dbr k750 tai groja tai netyliai ir girdisi tai gerai :) nznau, cia gal tiesiog serija kokia prasta papuole ar dar kas : D

Neprisijungęs Mariakas

Naujokas
*
Įrašai: 3 | Karma: +0/-0
0 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Mariakas
« Atsakymas #9 Įrašytas: Sausio 02, 2007, 21:57 »
Noriu pasimt ish tele2 tel manau noreceu pagal kajnos ir kokybes santyki k750i, bet gal galetumet patart kita? noriu tokio tel, ka jo ma nerejktu grejt kejst o butu kad ir po metu neblogas. nebutinaj is sony ericson... ir dar kokie trukumaj ir privalumaj- to k750i? lb aciu... :)
Na is Tele2 nieko pigiai negausi :) K750i - minusai - Pagrindinis minusas ir didziausias minusas siame telefone yra jo vairalazde(apvalus mygtukas)  kuri sugenda arba pasidaro nevaldoma tikrai greit. Korpusas taip pat nepergeriausias. Pliusai - geras kokybes ir kainos santykis, labai gera foto kamera. Pats tai jimciau uz tokia kaina tai Nokia 5300EM -- tikrai neblogas telefoniukas