Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

usb flash beda

<< < (4/4)

mariusbelekaip:
sakau, kad ir kiti prietaisai, kaip centras, tv, masinine mage mato ji kaip 1.1. kurios usb pas mane 2.0 puikiauiai zinau, nes naudoju dar tris usb po 4 GB. ir jie man veikia kuo puikiausiai!!!!!! cia kaskas su kontroleriais, updeitai paskutiniai bioso.... idomu, kad visi kompai nuo 2008 ta flesa skaito, o senesni ne....

Wyshniukas:

--- Citata iš: mariusbelekaip  Gruodžio 12, 2010, 19:10 ---sakau, kad ir kiti prietaisai, kaip centras, tv, masinine mage mato ji kaip 1.1. kurios usb pas mane 2.0 puikiauiai zinau, nes naudoju dar tris usb po 4 GB. ir jie man veikia kuo puikiausiai!!!!!! cia kaskas su kontroleriais, updeitai paskutiniai bioso.... idomu, kad visi kompai nuo 2008 ta flesa skaito, o senesni ne....

--- Baigti citatą ---

O jau bandei atnaujinti tvarkykles chipset'o is nVidia puslapio?
Siulyciau susisiekt su Kingston ir pagal serijos numeri patvirtinti ar tikrai cia Kingston gaminys. Tokios isvaizdos flash atmintiniu pas mane visas stalcius su musu kompanijos logo.

mariusbelekaip:
su cipseto atnaujinimo man niekas nesigauna, palei mano numeriukus parsisiunciu faila, o kai bandau instalint raso, kad tokio hardware neranda  :o
siunciu toki : http://www.nvidia.co.uk/object/win7-winvista-32bit-260.99-whql-driver-uk.html
tokiam cipsetui : nVIDIA nForce 6100-400 (MCP61V)

Kosmonaut22:
Jeigu "windows" updates naudoji, tai greiciausiai jie ir kalti. Senesnius kompus naudojant isvis isjungti juos reikia vos wnds isirasius. Pats turejau senuka su tokia beda. Daugumos "flash" neskaitydavo, arba uzluzdavo, arba naniet uzlagindavo kompas. Perrasiau wnds, ir iskart isjungiau "automatic updates". VISAM LAIKUI !! Del 2.0 nepasitvarke. Tai pradejau ieskot atitinkamu usb draiveriu, siaip taip radau. "CPU-Z" programele isikelk. Pamatysi koks Southbridge ir chipset modelis pas tave. Taip ir chipset draiverius naujausius atsisiusi, ir papildomus usb draiverius savo motininei. Bet kokie chipset draiveriai netinka, uztai ir nesigauna tau ju updatinti.  :)

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją