Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
HP Pavilion DV2500 motininė
esnyper:
Kuriu naują temą. Parsinešiau šiandien kompiuterį iš meistrų. Sakė nieko nebe išeina padaryti, kažkuris iš procų nebeveikia. Dabar įjungus krovimą mirksi viena mėlyna lemputė (retai ir pasikartojančiai). Klausiau, ar padės motinos keitimas. Sako padės, bet neapsimoka, nes tipo pagal jų kainas išeina kažkur apie 550 Lt. eBay'juj radau už 290 (su siuntimu), Top-rated seller'is. 3 mėnesių garantija. Kaip manot apsimoka prikelinėt? Kaip atsarginį planą laikau laptopo pardavimą, net investavus į jį 290 litų atsipirks, dvigubai ;D. Šiaip jei būtų paprastą laptopas, nieko negalvojęs detalėm prastumčiau, bet šitas man labai užkliuvo. Taigi - paleist dalim, ar bandyt prikelt?
P.S. pas meistrus palikau 30 litų ???
luzhis:
Cia yra tik mano nuomonė:
1.Uz 580lt nemanau kad tu ji parduosi.
2.Maza ka jei motina kazkuom neatitiks ar ka?juk ir taip gali buti.
3.Nezinau as nesimciau ji taisyt,bent jau as.
Krc as pats ji paleisciau dalimis bet daryk kaip tau atrodo geriau,beto palauk ka pasakys kiti forumieciai..
esnyper:
--- Citata iš: luzhis Lapkričio 30, 2010, 19:27 ---Cia yra tik mano nuomonė:
1.Uz 580lt nemanau kad tu ji parduosi.
2.Maza ka jei motina kazkuom neatitiks ar ka?juk ir taip gali buti.
3.Nezinau as nesimciau ji taisyt,bent jau as.
Krc as pats ji paleisciau dalimis bet daryk kaip tau atrodo geriau,beto palauk ka pasakys kiti forumieciai..
--- Baigti citatą ---
1. Veikiantį už 700 Lt laisvai parduosiu. Būklė ideali, nei vieno įbrėžimo.
2. Ant motinos yra kodas, kitokių jų nėra. Blogiausiu atveju siuntimas atgal. Brangiai nekainuos, nei iš UK siųsiuosi.
3. Na čia tavo nuomonė, mano skiriasi nuo tavosios.
Dzyga:
Taisyk, vis geriau nei gules numestas, o dalym... vargu ar ka parduosi..
Wyshniukas:
Įsitikink kad tu tą daiktą parduosi tikrai už kiek nori, nes aš pats esu susvilęs su tokiais pirkiniais. Galvoji, žiūri rinką, bet kai reikia parduoti, viskas pasikeičia. Atkreipčiau dėmesį, kad dabar artėja šventės, niekas pinigais per daug nesišvaistys.
Aš asmeniškai pasižiūrėčiau ar šis modelis kartais nėra gamyklinikis defektas per HP puslapius. Gal sutvarkytų net nemokamai. Aš taip su dviem Sony modeliais su nVidia chip'ais prasisukau.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją