Na aš irgi, kaip visada, už Nokia...N8. Varvinu seilę. Reikėtų pasispaudus pasiimti sau ir sūnui, kalėdos juk ant nosies. Žaidimai man nelabai aktualūs, o visa kita reikalinga - wifi, geresnė kamera, įvairių hdd/falsh/sd skaitymas, nemokama navigacija ir hdmi jungtis - man čia didžiausi privalumai. Aišku yra dar tų "navarotų" krūva. Prasukęs UK pasiūlymus visai vos ne ašaras varvinu - duoda už dyką Nokia N8, PS3 320 GB su movie ir už 50 svarų no limit pokalbių... per du metus. Analogų nėra LT (neskaičiuokit, kad 50 svarų - 200 litų, skaičiuokit pagal uždarbį UK).
O tiems, kas turi priekaištų, kad SYMBIAN baigia dienas, siūlyčiau nusiraminti - Europos Komisija platformos plėtrai 2010 m. lapkričio pradžioje skyrė 11 milijonų eurų, sukurtas naujas konsorciumas tolimesniam platformos kūrimui ir plėtojimui ¥Symbeose´ (Symbian – the Embedded Operating System for Europe) - aišku, valdininkai, vadovai, steigėjai nuknis 3-4 milijonus algoms , bet kita bus SYMBIAN vystymui - įrangai, softui, programuotojams, programišiams, hakeriams (jei persivilios pas save).