Sveiki , nepykit jai sukuriau tokia pacia tema (nes kitu nepastebejau jai ju buvo) bet norejau pasiteirauti kas gali buti nutike telefonui. Zodziu taip , ar gali but sugede kontaktai telefonui , nes kai pajungiu pakroveja baterija nesikrauna , telefonas visiskai neisijungia . Kad ir ideciau kita baterija jis vistiek neisijungia . Visos mikroschemos sveikos , grazios , neatrodo kad kur butu beda. Ismataves buvau + ir - tai srove srove ateina , o ka tas per viduri kontakciukas reiskia man nedasunta (cia viskas prie baterijos kontaktu jai aiskiau kas) jame turi but kokia srove ar cia graundas koks ? ... Jai tai kontaktu gedimas tai kiek galetu kainuot ju taisymas , ar ir ymanoma paciam pasitaisyt ? buciau dekingas uz ats
Citata iš: lexomic Spalio 05, 2010, 14:08Sveiki , nepykit jai sukuriau tokia pacia tema (nes kitu nepastebejau jai ju buvo) bet norejau pasiteirauti kas gali buti nutike telefonui. Zodziu taip , ar gali but sugede kontaktai telefonui , nes kai pajungiu pakroveja baterija nesikrauna , telefonas visiskai neisijungia . Kad ir ideciau kita baterija jis vistiek neisijungia . Visos mikroschemos sveikos , grazios , neatrodo kad kur butu beda. Ismataves buvau + ir - tai srove srove ateina , o ka tas per viduri kontakciukas reiskia man nedasunta (cia viskas prie baterijos kontaktu jai aiskiau kas) jame turi but kokia srove ar cia graundas koks ? ... Jai tai kontaktu gedimas tai kiek galetu kainuot ju taisymas , ar ir ymanoma paciam pasitaisyt ? buciau dekingas uz ats Prie ko čia kontaktai Kaip jie gali sugest? Nebent tu ten juos nulaužei, sulankstei ar ko ten jiems dar pridirbai? Jai jie liečia akumą, tai viskas jiems gerai. Pabandyk perrašyt softą, jai nepadės nešk meistrams ir bus ramu
J.A.F box, UFS+HWK box, MT box, UB box, CYCLONE box... googlej padabok