Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai
padėkite išsirinkti netbook'ą
(1/1)
Efemera:
Sveiki, sprendžiu dilemą: nežinau, kurį kompiuterį išsirinkti. Dvejoju tarp Samsung N220 ir Dell inspiron mini 1012. Kurį patartumėt? Man kompiuterio reikia studijoms, tad vienas svarbiausių kriterijų- baterijos laikymo trukmė. Ačiū iš anksto.:)
esnyper:
Dell :) Rimtesnė firma ;)
Wyshniukas:
O aš tiesą pasakius pasirinkčiau Samsung. Jų duomenys tokie patys, bent jau spėju, nes neparašei kokie tikslūs. Tau tiesiog reikėtų žiūrėti, kuris turi 6 ar 9 celių bateriją, tas ir laikys ilgiausiai. Dell'as iš savo pusės turi neblogą Power Management įrankį, bet Samsung irgi nenusivilsi man atrodo. Plius Samsung touchpad'as yra padoresnis nei Dell'o. Visada yra dar Asus gaminiai ir MSI.
winci:
Pasiūlymas : msi wind U100 ar bet kuri naujesnė geresnė (o ir brangesnė) modifikacija. Dešimtą mėnesį jį vartoju, per daug negirsiu, bet ir peikti nėra už ką. Darbinė knygelė, aš jį torentams traukt pasilikęs, vieną kitą filmą peržiūriu, panaršau, navigaciją įsriegęs kartais panaudoju, nuotraukas pakoreguoju, paskypinu, kitokių nesąmonių prisigalvoju. Nėra jis labai greitas, bet ir ne stabdis. Win7Ultimate ir prie 1 GB ram sukasi neprastai su visom aero. Tiesa - baterija apie 2 val filmą atlaiko, jei filmas + wifi veikia tai ir trumpiau - apie 1 val. 30 min.
Navigacija
Eiti į pilną versiją