Ne į temą > Kompiuteriai ir jų komponentai

Prašau patarkite dėl naujo PC

<< < (2/2)

esnyper:
Turiu HP Compaq 6715b, na ir nesiskundžiu blogu patvarumu :P Paprasčiausia kartais būna nusisekęs modelis, o kartais (pasutiniu metu dažniausiai :) ) nenusisekęs :)
Įrašyta: Liepa 11, 2010, 21:51
--- Citata iš: Gallardo  Liepos 11, 2010, 21:49 ---Aplamai pačiam renkant iš dalių už tokią sumą geresnį galima surinkt, negu jau surinktą pirkti.

--- Baigti citatą ---

Už vardą kokius 10% kaip miniumum sumoki ;)

Wyshniukas:
Nežinau visos LT rinkos dabar, bet esu girdėjęs gerus atsiliepimus apie Skytech ir pas juos kainos būna padorios palyginus su kitais. Už 5K LTL aš tikriausiai susirinkčiau kažką geriau nei tas HP, bet čia tik aš.
Štai variantas jei jau pinigų daug yra http://www.skytech.lt/asmeninis-kompiuteris-sky-racer-intel-core-i7860-branduoliu-procesorius-operatyv-p-34657.html, RAM'ų mažiau, HDD mažesnis, ir garantijos ilgesnės negu 1 metai.

wFc:
Wysniuk tai sakai man geriau pirkt tavo parodyta pc? Seip nelabai as gaudausi juose bet zinau viena - noriu pazaisti GTA IV , Crysis Warhead ir kitokiu game ant ALL MAX SETTINGS. Tai va net nezinau ar eitu ant to kompo kuri tu man siulei - Crysis Warhead ant all max settings?

auris69:

--- Citata iš: wFc  Liepos 14, 2010, 13:38 ---Wysniuk tai sakai man geriau pirkt tavo parodyta pc? Seip nelabai as gaudausi juose bet zinau viena - noriu pazaisti GTA IV , Crysis Warhead ir kitokiu game ant ALL MAX SETTINGS. Tai va net nezinau ar eitu ant to kompo kuri tu man siulei - Crysis Warhead ant all max settings?

--- Baigti citatą ---

Eik į http://www.games.lt/g.php :D

Wyshniukas:

--- Citata iš: wFc  Liepos 14, 2010, 13:38 ---Wysniuk tai sakai man geriau pirkt tavo parodyta pc? Seip nelabai as gaudausi juose bet zinau viena - noriu pazaisti GTA IV , Crysis Warhead ir kitokiu game ant ALL MAX SETTINGS. Tai va net nezinau ar eitu ant to kompo kuri tu man siulei - Crysis Warhead ant all max settings?

--- Baigti citatą ---

Aš ne gamer'is, bet pagal idėją jau turėtų neblogai traukti žaidimus. Gali pasiklausinėt games.lt, topzone.lt, technews.lt labiau, kurie labiau į žaidimus ir hardware orentuoti forumai/www. Visada dar Google yra.

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją