mobiles.lt

Autorius Tema: Keletas klausimų dėl PC ir programų  (Skaityta 3501 kartus)

Neprisijungęs [Gintas]

Patyręs naujokas
**
Įrašai: 104 | Karma: +2/-1 | Lytis: Vyras
33 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus [Gintas]
Keletas klausimų dėl PC ir programų
« Įrašytas: Liepos 01, 2010, 10:47 »
Sveiki,man reikia programų,kurios būtų nemokamos.Man reikia programų,kurios pratestuotų VGA ir parodytų ar yra artifakų,ir reiktų dar vienos programos,kuri parodytų HDD ar yra bad sektorių,ar nėra. Reikia nemokamų programų,kurios būtų lengvai suprantamos :D

Dar norėjau paklausti,kokią Windozę geriau rašyti,ar Win Xp Sp3 ar Win 7 32 bit Home Premium,jei pc turi 2Gb ramų? Jei ketinu pažaisti pvz.: Gta IV,ar jausčiau didelį skirtumą,kur būtų Win 7,ar Win Xp? Man taip atrodo,jog aš praraščiau keletą fps naudodamas Win 7.

Kaip overclock'inasi Intel Dual Core E6750 su Gigabyte GA-P35-DS3R motinine. Kiek žinau šis procas lengvai pasiduoda oc'inimui.
Įrašyta: Birželis 29, 2010, 00:09
Kaip HDD Tune ir Pc Doctor 2010 programos? Ar iš jų galima išspausti ką nors naudingo?
« Paskutinį kartą keitė: Liepos 12, 2010, 22:46 sukūrė Wyshniukas »

• Forumo Paieška

Neprisijungęs Wyshniukas

VIP narys
*
Įrašai: 7496 | Karma: +255/-0 | Lytis: Vyras
24 kreditai Žiūrėti inventorių Siųsti pinigus Wyshniukas
Ats.: Keletas klausimų dėl PC ir programų
« Atsakymas #1 Įrašytas: Liepos 12, 2010, 22:55 »
  • HDTach/ CrystalDisk Info/Mark/ HDDTune
  • GPU Caps Viewer/ AquaMark/ ATITool
  • RivaTuner
  • Orthos/ wPrime
  • HWMonitor/ RealTemp/ CoreTemp

Aš asmeniškai W7 rinkčiau dabar bet kokiu atveju ar tai būtų senas hardware ar naujas. W7 labai stabilūs ir nekyla kažkokių didesnių problemų. W7 HP per akis būtų net.
GTA šiaip labai reiklus variantas ir reikia tikrai galingų sistemų jei gerus FPS išlaikyti. XP ar W7 čia jau nieko nepakeis.

Kiek vienas CPU OC'inas vis kitaip, bet realiai visų principas tas pats, keli FSB ir voltage esant reikalui. Tik atmink, kad geras aušinimas turi būti. O ir RAM'ai turėtų būti ne Value serijos, o kas nors rimčiau. Info http://tinyurl.com/32vmfh8.

HDDTune gerai, bet aš labiau prie CrystalDisk Info linkęs labiau, parodo tiksliau kas fail būna. O PCDoctor pirmu taikymu trinčiau, šlamštas ir būna kad kaip spyware internete siūlas parsisiųsti, rinka ideali dundukams. Draugas užsirovė 4 kartus ant to pačio....
  • iPhone 8 256GB